Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkiSağolasınn canımcanım hec korkma ınan dıs agızındayken cektıgın acıları bı sn bıtıyo ama sadece doktorun super olsun:..
benneyaptımkicANIM senin durumunda çokk zorr.Çokk geçmişş olsunn.Allahımm şifa versinn sanaaa.Ağrıların dursun inşallahhsenağlamaAY KIZLARR ben napimm karnım burnumdaa 4 haftam var doguma..3 gecedr agrıdan uyuyamıom...antıbıyotık içemiyom..rntgen gerk dedı doktr cekılemıyom...dısım şiş yemek yıyemıyom..bebs ac kalmaması gerekkk..ızdırapppp benmkı artıkkk..sadece penısılın serbest gebelıkkte içicem ama içme sınmıo bebegıme gecıcek dıe...napimm bılmıyomm..bu acyla yasanmaz amaaaa
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Üzülmeniz için söylemedim :S Benim acıdıysa sizinde acıcak diye bi kayde yok :) Ben sorunlu olduğumdan böyle hersey beni buluyor
Bide iğneden korkmuyorum demişsiniz e zor olanda iğne zaten yani benim için öyle bende tam tersi iğneden korkuyodum çekimden korkmuyordum ama kök dişim cok acıdı böyle sorunlu diş 1000de birmiş geldi beni buldu bulmasa şaşarım zaten.. bıktım bıktımmm
benim dişçiden korktuğum kadar korkan yoktur ya
yazarken bile yazımı yanlış yazıp 5 defa sildim
diş ağrı okadar dayanılmazdı ki çektiğim ağrının yanında çekimi hisetmedim ağrıları boşa çekmişim
ama dr okadar yıprandıki benden sonra mesleği bırakmıştır giderken kulağımı çekti ve ben 24 yaşındaydım
diğer dişlerim çekim değildi
dolgu kurtaracaktı gitmedim zaman kazandım
şimdi 3 dişi çekilecek uzun süreli tedavi gereksenağlamasenağlamasenağlama
beni hipnoz edip tedavi edecek doktor arıyorum
ben ki kan aldıramam baygınlık gelir ama dişçiye koşa oynaya gidebilirim. o derece yani.
Canım neden ağlıyorsunkiiisenağlama
dİŞ ÇEKTİRmişsin ve hissetmemişsin.2.defa neden gitmeye korkuyorsunsenağlama
Canım senin gibiyim bende aşırı şekilde.Hatta anesteziili çektirelim dedim eşime.Kızdı ve güldü bana sakın kimseye söyleme gülerler seni sen çocukmusun dedi.hayIR 26 YAŞINDAYImsırnaşık şeysırnaşık şey
panik atak var bende
antibiyotik bitince çekilecekmiş dişim ama antibiyotiği bitirmeye korkuyorum
dr ağzıma eğilince baygınlık geçirecek gibi oluyorum ya ben yazarken korkuyorum :bbo:
delüüü kıs sana acımıyor dedik ya:mymeka: :mymeka: