canım korkulacak bişey yok gerçekten ben dişçiden çıkamayan bir insanım kaydirigubbakcemile3 hiç hasta olmuyorum ama dişlerim çok sorun çıkarıyor :1no2: çene kemiğimi bile kazıdılar. 2 saatlik ameliyat geçirdim. şuna inan gerçekten dayanabilirsin. sadece korkma ve iğne olduktan sonra hiç acı çekmeyeceğini unutma. eğer acıyacak diye kendini şartlandırırsan çok zorluk çekersin. geçmiş olsun tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Keşkee keşkee acıyacakmı düşüncesini atabilsem aklımdann.Bıktım artık kendimden nefret ediyorum senağlamaNe kadar canım kıymetliymişş...Canım sağolasınnn iğneden hiç korkmuyorum zatenbenim takıntım daha öncedende morfille uyuşmayan dişlerim korkutuyorr :'( yoksa o kadar takmazdımm.tekrar sgalsn soyledıklerınıııı düşünücem
-tatlicadiarzu-:1ninca:Evet iğnedne korkmuyorum hiç canım -tatlicadiarzu-Benim korkum apselidişin uyuşmamasıı ve acı çekerek dişimi çekeceğni hayal ediyorumm..-tatlicadiarzu-SADECE BİRAZ BASKI OLUCAK DEMEK:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:Canının kıymetli olması değilde tamamen psikoloik sanırım.canın kıymetli olsa iğneden de korkarsın be tatlım. emin ol acımayacak canın. tecrübeliyim dedim yaa çene kemiğimden kist bile çıkardılar benim kaydirigubbakcemile3 iğneden korkmuyorsan sonrasında zaten bişey hissetmeyeceksin sadece biraz baskı ama canını yakmıyor. geçmiş olsun tekrar. öpüyorum seni opuyorumnanaktan
bende de uçak korkusu var aynı anlattığın gibi. adını bile duyunca tüylerim diken diken oluyor. uçak cennete gidiyor deseler de binemem yani. :) :)
ama dişçide uyuşturucu iğneyi olduktan sonra olay bitti. o da acıtmıyor zaten. hatta ben doktoru falan inceliyorum ne yapıyor diye. zevkli oluyor.
:a015:Gözlerimde yaş kalmadı artık.İyice perişan ettim kendimi.Eşimide deli ettim valla.Ama ne yapayım elimde değil.Panik atak işte :çok üzgünüm:Eşim zaman dişciye gitmeyelim diyo korkuyosan.Olmazkii keşke gitmesemsenağlamamafoldumben O zaman doktora söylerizz dişii çekmesin diye söyleriz diyo korktugum ıcın rezillik yaaaBugun hayal ediyorum elimle acaba nasıll çekiştiriyorlarr dişi .Sağ solmuı offff:1no2::1no2:
ben-cok-canı-ttalı-bırıyımdır-bana-bırsey-olmadıysa-hıc-kımseye-olmaz-ınan-ama-doktorun-ıyıyse-zorlayarak-cekerse-kotu-olur-ıyı-bır-dısci-nbulup-kokmayın-bence
Oyyy oyyyy bir Uçuğum eksiktiiii.Tamda apseli taraftaaa of allahım iyice ağzım yamuldumafoldumbenmafoldumben
benneyaptımki benim balkafam üsülmüsmübenneyaptımki
balkafam benneyaptımkicanım benimmmmbenneyaptımki ah be balımmm korkacak hiç birşey yok:teselli:
tek şey iğne madem iğneden korkmuyorsun o zaman sık dişini iğne vurulana dek sonra yum gözünü aç ağzınılülülülülülü
sonra yaşayayacağın rahatlığı düşünsenezemuszemuszemuszemuszemuszemus
çok oturdum dişçi koltuğuna sen de 100 ben diyeyim 10000 sayısını unuttum...iğne vuruluna dek bütün olaymafoldumben sonra isemirmirmirmir
tam okuyamadım ne zaman gidiyorsun ayyüzlümŞeniz
canım ya biz nelere katlanmışız diş çekimi neki Allahaşkına..duymiiim bi daha bööle bi korku..çabıkkk git ve çektir hemencik o dişi..bak yeniden doğmuş gibi olup diyeceksin ki "keşke daha önce çektirseydim.."
iğneyi hissedeceksin sadece balım, başka hiçbirşey anlamıyorsun inan bana..arkasından da bi boşluk hissediyorsun işte o kadar..
çok öptüm seni..
:1no2:benneyaptımkiığneden hiç korkmuyorum zaten.Ama hiç diş çektirmedim :'(küüçüktüm çektirdiğmde ama acıdıgını hatırlıyorum.2 morfıl uyuşturmamıştı apseliydi o dişte:1no2:Off sardusumm bılmıyom ne zaman gıdıcem .Şu adetide bir bekleyım öyle gideyim
:1shok::1shok: apseli dişini çekti dişçikafamçokkarıştı
balkafam neden önce antibiyotik tedavisi yapmadı anlamadım ama apseli diş çekimi çok ağrı verir...:1no2:
şimdi gene apse var mı peki? 4-5 gün dişe uygun antibiyotik tedavisi yapılmalı apseli dişe...
zaten antibiyotik almaya başlayınca ağrı azalıyor ve kalmıyor...
işte o 4-5 günün sonunda ki çekim hiç ağrı vermez ayyüzlümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?