• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Di Doktoru korkusu

Arkadaslar bosu bosuna hic kendinizi korkutmayin, disciye gidenler acik acik yazmislar herseyin cok iyi gittigini, umduklarindan daha agrisiz gectigini falan.
Biz öcü degiliz ya, bana gelen her hastamla illaki cok güler ve egleniriz, yani inanin biz dis hekimleri gülmeyi ve bize güvenen hastalari cok severiz.
Inanin o agri tarzi seyler eskidendi , bu zamanda hic birsey hissetmiyorsunuz, cünkü cok güzel yöntemlerimiz var.
Yapmayin lütfen, alti ayda bir muhakkak kontrollerinizi yaptirin disiniz agrisin veya agrimasin.
Dis taslarinizi düzenli bir sekilde aldirin, yani bakim yapilirsa böyle problemler yasamazsiniz.
Bir arkadasin dedigi gibi mp3 lerinizi getirin ve tedavi sirasinda dinleyin, bu cok rahatlatiyor.
Gecenlerde bir hastam geldi oda mp3 ünü getirmisti tedavi sirasinda biri benim kulagimda biride hastamin kulaginda tedavimi yaptim ( müzikde rock tarziydi yani..) neyse genc cocuk kalkti ve dediki ben artik sizi cok sevdim bundan sonra size cok güveniyorum ne yaparsaniz yapin benimle... cok gülmüstük.. Yani uzun lafin kisasi bizlerde insaniz o kadarda gözünüzde büyütmeyin.
Mutlu hastalar, basarili tedaviler bizide cok mutlu eder, kimsenin canini acitmak istemeyiz.
Ama saglik cok önemli oda sizin elinizde, hele dis sagligi öteki organlar gibi degil gercekten sizin elinizde, iyi bakarsaniz hicbir problem yasamazsiniz.
sevgiler. gecmis olsun hepinize...

ben aslında korkmuyorum da dişçiye gittiğimde biraz utanıyorum tükürük olayından :S

o olay sırasında çok feci utanıyorum napacağımı şaşırıyorum ellerimle ağzımı nasıl kapatacağımı :S

Olurmu? hepimizin tükürügü var, yani kim önleyebilirki?
Önemli olan ilk randevunuzda sadece dis hekiminizi tanima maksatli olsun, yani dislerinizi kontrol ettirin, size kac cürük var vs söyesin ve o randevu sadece tanisma fasli olsun. Sonra yeri temizmiydi? Yaninda calisan elamanlar cana yakinmi? Kendinizi iyi hissettinizmi? Dis hekiminize güvendiyseniz, ikinci randevuda tedaviye baslarsiniz.
Hadi korkmayin ve sagliginizi düsünün. :)

Olurmu? hepimizin tükürügü var, yani kim önleyebilirki?
Önemli olan ilk randevunuzda sadece dis hekiminizi tanima maksatli olsun, yani dislerinizi kontrol ettirin, size kac cürük var vs söyesin ve o randevu sadece tanisma fasli olsun. Sonra yeri temizmiydi? Yaninda calisan elamanlar cana yakinmi? Kendinizi iyi hissettinizmi? Dis hekiminize güvendiyseniz, ikinci randevuda tedaviye baslarsiniz.
Hadi korkmayin ve sagliginizi düsünün. :)
buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn

Yaptırdım dolgularımı ,korkumu nasıl yendim biliomusunuz :) kendimi telkin ederek ,güzel ve mutlu hayallerinizi hatta komikte olabilir ama gülmemek şartıyla :D düşünün sadece ve mp3 ve korkmuyorum diye telkinde bulunmayın (olumsuz takı olmasın ) yani dişçideyken yada giderken huzurluyum dinginim ve doktorum bana şifa verecek diye sürekli kafanızdan geçirin :D 7 yıl tam 7 yıl tansiyonum düştüğü için bayılıodum ama sadece bunları yaptım ve artı duada okuyun

Arkadaslar bosu bosuna hic kendinizi korkutmayin, disciye gidenler acik acik yazmislar herseyin cok iyi gittigini, umduklarindan daha agrisiz gectigini falan.
Biz öcü degiliz ya, bana gelen her hastamla illaki cok güler ve egleniriz, yani inanin biz dis hekimleri gülmeyi ve bize güvenen hastalari cok severiz.
Inanin o agri tarzi seyler eskidendi , bu zamanda hic birsey hissetmiyorsunuz, cünkü cok güzel yöntemlerimiz var.
Yapmayin lütfen, alti ayda bir muhakkak kontrollerinizi yaptirin disiniz agrisin veya agrimasin.
Dis taslarinizi düzenli bir sekilde aldirin, yani bakim yapilirsa böyle problemler yasamazsiniz.
Bir arkadasin dedigi gibi mp3 lerinizi getirin ve tedavi sirasinda dinleyin, bu cok rahatlatiyor.
Gecenlerde bir hastam geldi oda mp3 ünü getirmisti tedavi sirasinda biri benim kulagimda biride hastamin kulaginda tedavimi yaptim ( müzikde rock tarziydi yani..) neyse genc cocuk kalkti ve dediki ben artik sizi cok sevdim bundan sonra size cok güveniyorum ne yaparsaniz yapin benimle... cok gülmüstük.. Yani uzun lafin kisasi bizlerde insaniz o kadarda gözünüzde büyütmeyin.
Mutlu hastalar, basarili tedaviler bizide cok mutlu eder, kimsenin canini acitmak istemeyiz.
Ama saglik cok önemli oda sizin elinizde, hele dis sagligi öteki organlar gibi degil gercekten sizin elinizde, iyi bakarsaniz hicbir problem yasamazsiniz.
sevgiler. gecmis olsun hepinize...

sizin gibi dişçiler genelde özel kliniklerde oluyor devlet hastanalerinde çok zor gerçekten

ben önceleri acimicak diye kendimi inandiriyodum hic bisey olmicak diyodum ve olmuyodu taaki 20lik dislerimin 4ünü birden 1kerede cektirene kadar ondan sonra acaip bi korku basladi bende... disim agriyordu gitmiyordum korkudan sonra iltihap oldu mecbur gittim ama doktorum degismisti.. hic acitmiyodu..ve ondan sonra doktoruma güvendim.. az bi agrisa hemen giderim.. tekrar o kabuslu günleri yasamamak icin.. önemli olan doktorunuza güvenmeniz ve onun meslegindeki basarisi...
bana tedavi sirasinda 10kere sorar aciyomu diye.. o kadar dolgu yaptiki dislerimde artik iyice samimi olduk:)

Merhaba gunlerce dıs cektırmekle ilgili herseyı arastırdım aşırı korkuyordum üst kucuk azı dısımde curume vardı artık kanal tedavı işe yaramaz cekıp kaplama yapalım perşembe gunu 1 de gel deyınce benı bir hafta korku sardı artık korkudan dısımın agrısını hıssetmıyordum ama kurtulmaya mecburdumda iğneden asla korkmam benım tek sıkıntım cekerken ya acırsaydı ya diş zaten gercekten cıddı fobı bugun sabah korkudan oturdum agladım artık saatım geldi gittim dr tanıdıgımız zaten iğneyı vururken acıklama yapmaya başladı öyle sakın iğne vurdukı zaten iğneden korkmadıgım için bende sakındım 10 dk bekledım yayılma esnasında bıraz agrı oluyor sonra uyustum tabı gel dedı önce kanca gıbı bırseyle yokladı bende tık yok uyuşmuş dedi acıklama yapa yapa once oyarak ışe başladı catırdama seslerini duydum ama hııııııccc agrı yok sonra tık dısım geldı cıkısını hıssettım ama asla agrı sızı yok oyle keyıf aldımkı boşuna aglamışım 1 haftamı zıyan etmişim dedim 3 saat sonra uyusuklugum gectı baktım bı agrı yok bu saat oldu halen bı agrı sızı yok drunuzu ıyı secın işini yaparken acıklasın ve eli hafıf olsunki sonrasında agrı cekmeyın şimdi ıyıleşmesini beklicem sonrada kaplama artık zevkle gıder kaplamayıda yaptırır gelırım

Back