Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede fecii dişci fobisi varr .Geçen yine rüyalarıma girdi kabus gibiydii...15.gün önce dişci koltugumda delii gibi ağladımm korkudfan.doktor bana bakıyorr bişi yapmadan bu ne aglamaya basladı demıstır kesin:1shok:
:jeyyar:Naasıllll atlattınn yardımcı olurmusunnn arzu:jeyyar:evet ben de çok korkuyordum ama bir kaç kez üst üste gidince atlattım travmayıopuyorumnanaktan
Ayyy sırnaşık şeyAllah iyiliğini versin güldürdün beni, dün eşim diş dr una gidecekti 3 dişinde problem var diye, benimde en arkadaki azı diş kırılmış biraz [bu arada haberim yok aynada gördüm 1 hafta önce] bana sende gelirmisin dedi, bende iyiii dedim, göya dişteki kırık küçük ya lülülülülülüufak bi dolgu yapılacak sandım, eşimden önce o koltuğa oturdum güzelll güzelll dediki dr hanım uyuşturmam lazım acır yoksa ama emziriyorsun, uyuşturmadan deneyelim bir, ee tabi acıdı ve o iğneyi yedim tabii emzirdiğim içinde fazla uyuşturmadı, meğer çürük dişin iç kısmındaymış, oydukça çıkmış, neyse dolgum yapıldı, ama çok komikti, aman Allahım başıma neler geldiiii diyorum dr hanımla gülmekten yerlere yatıyoruz sırnaşık şeysırnaşık şey
.korktuğumdan dolayı ufak lekelere dolgu yapılıp kurtarılacakken şimdi köprü dolgu çekim var hemen hemen hergün dr gidiyorum mafoldumben
geçen gün dişim çekildi hiç bir ağrı olmadı konuşuyordu dr çekecem bak diye ama diş çekilmişti çoktannnnnnn. ben nasıl ağlıyorum başıma ne gelecek diye düşünmekten kasıyormuşum kendimi ama hiçççççç acı yokkkkkkkkk
şimdi köprü yapılacak dişe oda nasıl olur ,ne yapar ağzım, nekadar açık kalacak diye düşünüp duruyorum hergün dr gidip gelsem de bu korkularım geçmiyor çocuk gibi ağlıyorum
Al bendende o kadar..
İnanılmaz bir dişci fobim var Özelliklede bayan diş hekimlerime karşı..
20lik diş çektirmiştim çene diskimi kaydırdı,ağız kenarlarım yırtıldı..
Ondan beri gidemem..
Ama gitmem gerek hatta birkaç gün içinde.deli gibi diş hekimi araştırıyorum
Genel Anestezi altındada yapıyorlarmış..
Ama Anestezi almaya değmez sanırım..
Eşimin önerisi ise,devlet hastahanesine gitmem
Çünkü; daha deneyimlilermiş miş..
Üf..
canım merhaba benim 4 gün önce khvaltı yaparken dişim kırıldı fakat ben o dişimi 2.5 sene önce dolgu yaptırmıştım yani dolgum düştü diyebilirim bizim burda diş hastanesi var parasız sigorta üzerinden bakılıyo fakat 3 gün önce gittim bana randevu almadan olmaz kabul edemeyiz dediler ve o randevu da 15 20 gün sonraya anca dediler.sonra ben eşime anlattım bekleyemem o kadar dedim bir an önce yaptırmam lazım dedim çünkü ön dişimdi ve çok kötü bir görüntü vardı.mrdicalparka gidelim dedik neyse aradım randevu almak için özel olduğu için 65 ile 70 arası dediler.eşim devlet hastanesinde veya sigortaya gidelim dedi yarın orda yaparlar.eşime 65 lira vermesi zor geldi tabi banada nabıcaz bilmiyorum ya bayılıcaz 65 yada devlet hastanesine gidicem.yarın bildiririm size dua edin benim için dr danda çok korkuyorum ya ...:1no2:
Seni bu korkudan ancak ve ancak güveneciğin ve seveceğin bir dr kurtarır canım. Aynı korku bende de vardı, dr umu değiştirdim şu an bana diş dr u çok korkutucu gelmiyor. Gerçekten uyuştuktan sonra nasılsa hissetmiyorsun, kendine şu an çektirdiğin eziyetten daha büyük değil o koltukta yaşadığın. Aslında kendi kendimizi üzüp korkutuyoruz, iyi duyumlarını aldığın bir dr la görüş arkadaşım, geçmiş olsun.
Lanet olası diş fobimm 2 akşamda bir rüyalarıma giriyorrr.Hep diş çekimi,diş doktoru görüyorummm tam delüyümlaelaelaelaelae