Di Beyazlatma ve sararan Dilere zm

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
diş beyazlatma

bir tatlı kasıgı ogutulmus adacayı
bir cay kasıgı kabartma tozu

bu malzemeleri karıstırıp dislerinizi fırcalayın

dis sararmasını onlemek icin

1cay kasıgı karbonat
ceyrek limonun suyu
2 damla zeytinyagı

bunları karıstırıp dişlerinizi fırcalayın

Kabartma tozu yani karbonat dişleri gerçekten beyazlatıyor ama yıpratıyor da aynı zamanda. O yüzden sık sık kullanmayın derim. Ben bugün kola içtiğim için karbonatla fırçaladım, ardından normal macunumu kullandım (sensodyne beyazlatıcı), dişlerim hem parladı hem beyazlaştı. kaydirigubbakcemile5

karbonat zamanla dişlerimizin mine tabakasını aşındırır ve çürümesini hızlandırır sarıda olsa kendi dişiniz kadar rahatı olamaz bu yüzden kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben.birde kendinden sarı olan dişleri bu tür karışımların beyazlatması imkansızdır.ama lekeler varsa çay sigara ve kahveden oluşan bunları temizleyebilir.en etkili çözüm için bir diş hekimine gidip bleaching yöntemiyle beyazlatmak inanın okadar beyazlıoki en sarı dişler bile takma diş gibi beyazlıo harika bir duygu

mooncum sen denedinmi faydasini gördünmü bunun ?? kabartma tozu disleri ciziyor diye duymustum

Çok zarar veriyo dişetlerim acıdı hep :s en iyisi doktorun beyazlatması arkadaşın dediği gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…