Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kabartma tozu yani karbonat dişleri gerçekten beyazlatıyor ama yıpratıyor da aynı zamanda. O yüzden sık sık kullanmayın derim. Ben bugün kola içtiğim için karbonatla fırçaladım, ardından normal macunumu kullandım (sensodyne beyazlatıcı), dişlerim hem parladı hem beyazlaştı. kaydirigubbakcemile5
karbonat zamanla dişlerimizin mine tabakasını aşındırır ve çürümesini hızlandırır sarıda olsa kendi dişiniz kadar rahatı olamaz bu yüzden kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben.birde kendinden sarı olan dişleri bu tür karışımların beyazlatması imkansızdır.ama lekeler varsa çay sigara ve kahveden oluşan bunları temizleyebilir.en etkili çözüm için bir diş hekimine gidip bleaching yöntemiyle beyazlatmak inanın okadar beyazlıoki en sarı dişler bile takma diş gibi beyazlıo harika bir duygu