Di bantlar

Aysemayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
86
0
Bundan bir ay once inanilmaz igrenc dislere sahiptim naptiysam dislerim beyazlamadi her gun yeni bir dis beyazlatma urunu aliyordum ama ise yaramiyordu ve sonra dis bantlari ile tanistim gercekten inanilmaz sekilde disleri beyazlatiyor. Ben cok cay ve kahve ictigim icin sararmisti dislerim ama su an Hollywood yildizlari gibi beyaz dislerim var ve cok mutluyum kaydirigubbakcemile2
urunun adini verebilirmiyim bilmiyorum verince konu siliniyormus diye gordumde urun turkiyede varmi bilmiyorum ama bazi internet sitelerinde satiliyor gercekten harika sekilde ise yariyor eminim sizde sizde begenirsiniz :)

Son düzenleme:
Daha fazla bilgi ver,lutfen! Nasil kullaniliyor? Etki nedir ve nekadar zaman icinde gorulur?

Son düzenleme:
Farkli cesitleri var benim ilk aldigi en ucuz ve etkisini en az gosterendi icinde bir alt disler icin bird ust disler icin bant var. icerisinde tam 28 paket var iki hafta kullanmak icin her gun 2 paket kullaniyorsun eger dislerinde hassaslik olursa gunde 1 tane'de kullanabilirsin istege bagli. Bende etkisini 3 gunde gosterdi inanilmaz sekilde hizli ve etkili.

Bu diş beyazlatma bantlarından bende kullandım, beyazlatıyor evet ama benim diş minelerimi eritti resmen! bunu kullanırken çok dikkatli olun,dişlerde sızlama olursa hemen çıkarın, bir senedir dişlerim düzelemedi, dişlerim pütür pütür oldu, resmen dişi eritiyor,dikkat edin.

Bu diş beyazlatma bantlarından bende kullandım, beyazlatıyor evet ama benim diş minelerimi eritti resmen! bunu kullanırken çok dikkatli olun,dişlerde sızlama olursa hemen çıkarın, bir senedir dişlerim düzelemedi, dişlerim pütür pütür oldu, resmen dişi eritiyor,dikkat edin.
ayyyy hadi yaaa
fisfisfis

Ben beyazlatici jel ve mavi isigi olani kullaniyorum. Gozle gorulur bir fark gormedigim icin daha etkin yontemler aramaktayim. Bilgi icin tesekkurler a.s.!

Diş beyazlatmanın istisnalar dışında düzenli fırçama sonunda beyazlayacağı kanaatindeyim..çünkü bnmde bır ara öyleydi..ama duzenlı fırcalamaya daha dıkkat ettım duzeLdi..

X