• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DHEA-S yüksekliği ve Aldactone

moryazma

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
34
2
611
Merhaba hanımlar. Ben 20 yaşıma kadar hiç sivilce problemi yaşamadım.Ancak son 3-4 aydır alnımda pütür pütür bir sürü sivilce çıktı.Cildiye doktoru adetin 3.günü kadın doğuma gidip hormon testi istememi söyledi.Gittim ve yaptırdım.Prolaktinim 33 DHEA-S 500 çıktı.Ancak bende tüylenme veya adet düzensizliği gibi problemler yok.Prolaktin için ayrı bir şey vermedi.DHEA-s için aldactone verdi ve 3 ay kullan dedi.Reçetesinde böbreküstü bezi, karaciğer,hipertansiyon bir sürü şey yazıyor.Napsam başka doktora görünsem mi ilaca başlasam mı ? Kullanan veya fikri olan var mı ?

Arkadaşlar merhaba benim de dhea so4 hormonum 430 larda çıktı ben 52 kiloyum kıllanma problemimle birlikte yüzümde sivilceler var. Aldactone kullanmaya başladım. 4-5 gün oldu kullandığım ve minik minik sivilceler çıkıyor suratımda siz böyle bir yan etki gördünüz mü acaba? Gerçi hapın çeyreğiyle başladım kullanmaya ama benzer sorunu yaşayan var mı merak ettim.

Back