Dhea düşüklüğü olan var mı😓

Dhea ya neden bu kadar taktınız ki, benim de düşüktü ve sentetik dhea ben de kullandım bir ara hiçbir işe yaradığını düşünmüyorum. AMH 0.79 ile dogal hamile kaldım, kist polip vs yoksa bir kutu C life macuna şans verin , ben kullanmıştım
Dhea ya takmadım taktıgım şey tüp bebek sürecinde önemi olup olmadıgıydı yani bir bir engel olan olasılıkları elemek istiyorum tebbirimi alıyım da ben gerisi takdir ilahi c life macunu aldım doktorum haşimato hastalarının troidlerini bozabilcegini söyleyince kullanamadım 🙄

Yaşınızda sorun yok.
36 yasinda ogluma gebe kaldim 37 de dogurdum.
38 yasindada kızıma gebe kalıp doğurdum.

T rahim sorun gebe kalamazsınız. Ameliyatını iyi bi hekime ol mutlaka, İstanbul da yada Ankara da süper iki doktor tanıyorum. Ama Kayseri’de bildiğim doktor yok.

Rahim icine zarar vermeden cok guzel olmasi gerekdigi gibi rahim icinizi açması gerekiyor.

Rahmim konusunda bir kac doktora gözüktüm 2 si ol 2 si gerek yok dedi. Rahime cok dokunmayı sevmiyoruz diyende oldu, düşüge bu sebep olur kesin diyende doktorlar emin degilken ben nasıl emin oluyum ama artık en sonki tüp bebek deneyimimden sonra histreskopi düşünüyorum ankarada kimi öneriyorsunuz

Rahmim konusunda bir kac doktora gözüktüm 2 si ol 2 si gerek yok dedi. Rahime cok dokunmayı sevmiyoruz diyende oldu, düşüge bu sebep olur kesin diyende doktorlar emin degilken ben nasıl emin oluyum ama artık en sonki tüp bebek deneyimimden sonra histreskopi düşünüyorum ankarada kimi öneriyorsunuz
Ameliyat ol diyen doktorlara güven, t rahimle ancak cok genç olursan gebe kalırsın oda ancak bir kere gebe kalıp doğum yapabilirler.
Eskiden bir cocugu oldu bir daha olmadi vakalarının bir kısmı t rahim olmaları, tıp bu kadar ileri olmadığı için tabii ki o zamanlar bilinmiyordu…

T rahimle size tüp bebek yapan doktorlara yada öneren doktorlara yazıklar olsun.

Prof dr çağrı gülümser.
İnstagramdan da takip edebilirsin.
Çok iyi bi hekimdir.

Ameliyat ol diyen doktorlara güven, t rahimle ancak cok genç olursan gebe kalırsın oda ancak bir kere gebe kalıp doğum yapabilirler.
Eskiden bir cocugu oldu bir daha olmadi vakalarının bir kısmı t rahim olmaları, tıp bu kadar ileri olmadığı için tabii ki o zamanlar bilinmiyordu…

T rahimle size tüp bebek yapan doktorlara yada öneren doktorlara yazıklar olsun.

Prof dr çağrı gülümser.
İnstagramdan da takip edebilirsin.
Çok iyi bi hekimdir.

Tesekkür ederim arastırıcagım o doktoruda, malesef devir insanların niyetinin umudunun emeğinin sömürüldüğü bir devir oyüsden bende buraya yazdım, arkadaslardan tecrübeli olan sizin gibi iyi niyetli kişilere denk gelirimde bi yol gösterirler diye😊

Tesekkür ederim arastırıcagım o doktoruda, malesef devir insanların niyetinin umudunun emeğinin sömürüldüğü bir devir oyüsden bende buraya yazdım, arkadaslardan tecrübeli olan sizin gibi iyi niyetli kişilere denk gelirimde bi yol gösterirler diye😊
Ya ❤️❤️❤️
Çağrı Gülümser varya çok iyi bi hekimdir.
Araştır.

Çok iyi bi hekime ameliyat ol cok tecrübe ister bu ameliyatlar.

Ben inanıyorum, sizin için herşey çok güzel olacak.

Back
X