- 4 Mayıs 2022
- 76
- 9
- 16
- 36
- Konu Sahibi eva-eva-1234
-
Fsh’niz gayet iyi, Amh niz cok düşük değil, 0,75 altı düşük denir.Bunlara bakıldı
Amh o,89
Fsh6.25
Lh 3.79
Estradiol 25
Prolaktin 9,56
Tsh 1,50 ilac kullanıyorum haşimatoyum
Vitamini düşüklüğü için mi veriyolar herkesin yüksek gibi gördüm forumdaDhea üretimi 30 yaşından sonra azalır.
Böbrek üstü bezlerinin ürettiği cılız bir erkeklik hormonudur ve yumurta kalitesi için önemli bir hormondur.
Fakat çok kafaya takılacak bir durum yok takviyesini alırsınız.
Ama sakın biestron markasının almayin gereksiz yere çok pahali.
Dhea vitamin degil hormon dur, yumurta kalitesi icin önemli vitaminler de A,D,C,B12,folik asit,E ve D vitamindir. Dhea sı iyi mi herkesin forumdaVitamini düşüklüğü için mi veriyolar herkesin yüksek gibi gördüm forumda
Tüp bebek tedavisi birkez gördüm düşük yaptım cok basımdayken 290 falanken degerim, ama bir tane yumurta olustu 9 yumurtadan 5 ba kalitesi dediler ama tutmadı doktorum hiç vitamin vermedi ben kendi cabamla ımprly aldım arastırıp diger bakılması gereken seyler gördüm c56 cd16 gibi testler bilinçsizce ilerlemek istemiyorum doktorları bunları sorunca cvp vermek bile istemiyolarFsh’biz gayet iyi, Amh niz cok düşük değil, 0,75 altı düşük denir.
Benim 0,88 amh, 12 fsh ile iki dogal yolla cocuk doğurdum.
Dhea vitamin degil hormon dur, yumurta kalitesi icin önemli vitaminler de A,D,C,B12,folik asit,E ve D vitamindir. Dhea sı iyi mi herkesin forumda, hormonları iyi olan sorunu olmayan kimsenin bu konularda kk ya üye olup derman aramaz.
Dhea ve vitaminleri 2 ay kullanmadan tüp bebeğe başlama
Eee onların amacı ellerinde oyuncak ol.Tüp bebek tedavisi birkez gördüm düşük yaptım cok basımdayken 290 falanken degerim, ama bir tane yumurta olustu 9 yumurtadan 5 ba kalitesi dediler ama tutmadı doktorum hiç vitamin vermedi ben kendi cabamla ımprly aldım arastırıp diger bakılması gereken seyler gördüm c56 cd16 gibi testler bilinçsizce ilerlemek istemiyorum doktorları bunları sorunca cvp vermek bile istemiyolar
Eee onların acaba ellerinde oyuncak ol.
Tüp bebek resmen insanı sömüren bir sektör.
Bende neler yaşadım neler.
Değerleriniz inanın kötü değil.
Musait olduğumda size ozelden yazicam, neleri kullanmaniz gerekiyor.
İki ay vucudunu güçlendir. Dhea, vitaminlerini kullan. Stres yapma yürüyüş yap, strese sokan insanlardan uzak dur. Testere dişli Aslan pençesi kullan ki ben doktor onayı ile kullandım.
Benden yumurta çıkaramıyorlardı.
9 yumurta verdim.
Kisa kesiyorum.
Tup bebek pozitif oldu ama kimyasal ile sonuçlandı.
Ertesi ay ogluma gebe kaldim.
Oglum 8 aylikkan kizima gebe kaldım.
Herkes bizde baslar, Allah ol dedikten sonra sa olur bunu sakın unutma.
Sen mücadeleni birakma asla.
Ben inanıyorum size olacak.
Yaşınızda sorun yok.İnşallah olur 3 düşük 2 normal biri tüp bebek cok baslarındayken düşük yaptım sonra arkadasım sana hiç detaylı hormonlar histereskopi yapılmadımı dedi yok dedim direk basladılar hatta rahim filmimi dogru dürüst incelemediler t rahim gibi rahmim onun için kayseriye gitcem forumda kayseride doktor arıyorum yalancı hesaplardan yazmıslar acaba rahimmimde sorun yumartalarımmı sorun çünkü eşimde sorun yok insanı yoruyo bun düşünceler 34 yasındayım zaman ellerimden hıp hızlı akıp gidiyo
aslan pençesi fsh düşürmek içindi değil mi? ne kadar süre ve ne zaman kullanmanızı önerdi?Eee onların amacı ellerinde oyuncak ol.
Tüp bebek resmen insanı sömüren bir sektör.
Bende neler yaşadım neler.
Değerleriniz inanın kötü değil.
Musait olduğumda size ozelden yazicam, neleri kullanmaniz gerekiyor.
İki ay vucudunu güçlendir. Dhea, vitaminlerini kullan. Stres yapma yürüyüş yap, strese sokan insanlardan uzak dur. Testere dişli Aslan pençesi kullan ki ben doktor onayı ile kullandım.
Benden yumurta çıkaramıyorlardı.
9 yumurta verdim.
Kisa kesiyorum.
Tup bebek pozitif oldu ama kimyasal ile sonuçlandı.
Ertesi ay ogluma gebe kaldim.
Oglum 8 aylikkan kizima gebe kaldım.
Her şey bizde baslar, Allah ol dedikten sonra sa olur bunu sakın unutma.
Sen mücadeleni birakma asla.
Ben inanıyorum size olacak.
Testere dişli Aslan pençesi yumurta kalitesini arttırır.aslan pençesi fsh düşürmek içindi değil mi? ne kadar süre ve ne zaman kullanmanızı önerdi?
bu arada yorumlarınızı okudum o kadar doğru ki.
taze nereden bulacağımı bilmiyorum ama kurutulmuş var :/Testere dişli Aslan pençesi yumurta kalitesini arttırır.
30 gün kullanıp, 15 gün ara verip, 30 gün tekrar kullanıyorsunuz.
Testere dişli Aslan pençesi alın ama taze olunını bulun, saplarını çıkarın rondodan gecirin.
Sabah kahvaltidan sonra bir bardak icme suyunu kaynatıp icine bir tatlı kaşığı otu atın 7-8 dakika altını kısıp kaynatın. 7-8 dakikadan fazla kaynatılmaz.
15 dakik demleyin.
Süzüp için.
Akşamları da ben yatarken yapıyordum.
Bu yollardan 2 yıl geçtim. Para için beni yolan ve umutsuz olmam için ellerinden geleni ardına koymayan doktor ve ekiplerini Allaha havale ettim.
Rabbim bilir neler edeceğini…
Ban misir çarşısından almıştım.taze nereden bulacağımı bilmiyorum ama kurutulmuş var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?