Dğün alışverişine geç kaldım sadece bir hafta İmdattttttt yardımmmm

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Mrb arkadaşlar
Uzatmadan konuya giricem kardeşimin birşciğimin 10 gün sonra düğünü var o ewimizin en küçüğü göz bebeğimiz
Ve ben ablası olarak çok şık olmak istiyorum farklı şehirlerde hat uç şehirlerdeyiz
Yatılı misafirim geldi (2ay)
Ew taşıdım, bebiş istiyoruz onun tedavisi dr git gel ewdeki misafir ile ilgilen düğün geldi çattı hallederim hallederim diye öteledim şimdi gercek ile yüzleşince tutuştum dolaşmak istiyorum bilmediğim hala bilmediğim bu şehirde bu kadar az vaktim varken en iyi şekilde değerlendireyim

istiyorum uzun lafın kısası onlıne abiye güvenilir sağlam teslimatta sıkıntı çıkarmayan malum yeni ew taşınma tedavi bütçemi de zorlamıycak online site isimleri istiyorum şimdiden tşkler;///

İmla ve yazım hatalarımdan dılayı şimdiden özür ;*

Trendyol dan memnunum ben şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

Hangi şehirdesin ki. Mutlaka olduğun yerde abiye satan yer vardır. Denemedim alma bence Zaman'ın kısıtlı. Hani 2-3 ay olsa alırdın sıkıntı olsa tadilat yaprsın. Simdi kargo geldi baktın denen 5-6 gün

Eğer vücudundan emin değilsen yani kesin 38, keisn 40 gibi online riskli.. Haricinde aylarca abiye arayıp almış denemiş biri olarak; çoğu internette gmründüğü gibi gelmiyor.
Tozlu'nun genel abiyeleri değil (30-40 olanlar resmen penye) özel kreasyon dedikleri güzel şu an indirimde, sayıl abiye güzel ama çok pahalı aynısını ben orada 400'ken mağazada 100'e buldum, Milla Trendyol var biri kötü biri güzel çıktı denediklerimin vs. Bedenini ve şehrini söyler misin? Belki daha çok yardımcı olabiliriz.

Diyar
Hangi şehirdesin ki. Mutlaka olduğun yerde abiye satan yer vardır. Denemedim alma bence Zaman'ın kısıtlı. Hani 2-3 ay olsa alırdın sıkıntı olsa tadilat yaprsın. Simdi kargo geldi baktın denen 5-6 gün

Diyarbakırdayım me yazıkki
Zewkşme uygun bişi bulacağmı zannemiyorum

Bir de onlineda konu abiye ise iadeyi yalnızca teslimat günü geri kargo etmen koşulyula aluyorlar. O paranın hesabına yatması 2-3 gün. Taksitle aldıysan taksit olarak yatıyor. Kargoyu aynı gün iade edemesen ya da para yatmasa yenisini alamasan dara düşersin. Düğün hangi şehirde, oraya 1-2 gün erken gidip alsan?

Ay tatlım deme öyle bi sıkıntı bastı tek umudum online idi
38 beden ve diyarbakır

Diyar

Diyarbakırdayım me yazıkki
Zewkşme uygun bişi bulacağmı zannemiyorum
Diyarbakır ceylana gittin mi,foruma gittin mi herşeyi bulabilirsin ankaradan falan hiç Bi farkı yok artık avm lerin.

D

Düğün izmirde rezerve mi yaptırdım ancak düğünden iki gün öncesine riske atamam ki;(

Online tercih etme bence şimdi sipariş versen araya bayram giriyo yetişmeyebilir. Git dene mutlaka diyarbakırda alabilceğn biryer buulursun.

Canım Diyarbakır hiç bişeyin olmadığı bi yer değil ki. Mutlaka bulursun en kısa zamanda hatta bugün in çarşıya avm ye bak

D

Düğün izmirde rezerve mi yaptırdım ancak düğünden iki gün öncesine riske atamam ki;(
Diyarbakır'ı bilmiyorum geçrekten. Ama İzmir'de 1 gün dolaşsan bir şey bulabileceğin kesin, bir arkadaşım da İstanbul'dan alıp gitmişti hep. Forumda 2. el abiye satan arkadaşlar var. En azından şahıslar üstünde fotoları var, yakından foto vs. çekerler belki sana En kötü onu düşünebilirsin..

Ben kardesımın nisanın da ve nikahında giyindiğim abiyeleri hep netten sipariş verdim.. Tesetturlu olsaydınız aradıgınızı mutlaka bulacagınız guvenılır 4,5 tane site ismi verirdim.. Ama acık tarzda abiyeler hangi sitelerde var hiç bi bilgim yok.. Kolay gelsin size

E

Eksik bilgi verdim sanırsam tesettürlüyğm. Bende fakat tesettür diye belirtmememin sebebi içime sinen birşey bulayım onu nasıl olsa uygun sewiyeye getirirşm düşüncesi yani önerilerinzi bekliorum

1 hafta kala online işine sakın girmeyin derim. 2 gün gezin dolaşın halledersiniz.

Ben kendi kinam icin abiyeme 5 gun kala bakmistim. İzmir bu isin merkezi bence birkac dukkana girdikten sonra hemen karar verirsiniz bir gununuzu almaz bile. Hatta izmirdeki buyuk firmalarin internet sitelerini inceleyin bir fikir olur gidince denersiniz. Ben olsam netten almak yerine boyle yapardim

E

Eksik bilgi verdim sanırsam tesettürlüyğm. Bende fakat tesettür diye belirtmememin sebebi içime sinen birşey bulayım onu nasıl olsa uygun sewiyeye getirirşm düşüncesi yani önerilerinzi bekliorum
Uygun seviyeye getiririm diye dusunmeyin.. Oyle sonradan eklenen bolero falan çok çirkin gosteriyor elbiseyi.. Ben size ozel msj olarak atıyım siteleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…