• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dğün alışverişine geç kaldım sadece bir hafta İmdattttttt yardımmmm

Bikac hafta once kardesim evlendi, 1 gunum vardi dolastim aldim elbisemi, istanbuldayim tabi.
Ama asil söyleyeceğim nokta, bazi magazalarda 34 beden elbise buyuk gelirken bazisinda 38 tam oldu, sonunda aradigim modelin 36 bedenini alip bazi yerlerden daralttirdim, cunku 34 unde nefes alamadim :) yani magazalar ve markalar arasinda inanilmaz beden farki var abiyelerde. Bence siparistan once beden tablolarini falan dikkatle inceleyin tekrat tekrar gonderimle ugrasmayin

Online cok riskli olur bukadar kisa zamanda.. gelse begenmezsen geri gönderme vs cok riskk..

Koton gibi markalar bile abiye satıyor canım. Mutlaka alışveriş merkezlerinde bulursun. Bir de sana tavsiyem internetten abiye işine girme. Daha çok uğraşmalı olursun. Bir de tatil süresi araya giriyor. Yani kargolar hergün açık olmayacak

10 gün var aldın geldi diyesiye en az uç gün hangi ara terziye vereceksin..

ofise gidin,yer altı çarşısına göz gezdirin,ofisteki mağazalara bakın
Orada çok şık şeyler oluyorrr

Mrb arkadaşlar
Uzatmadan konuya giricem kardeşimin birşciğimin 10 gün sonra düğünü var o ewimizin en küçüğü göz bebeğimiz
Ve ben ablası olarak çok şık olmak istiyorum farklı şehirlerde hat uç şehirlerdeyiz
Yatılı misafirim geldi (2ay)
Ew taşıdım, bebiş istiyoruz onun tedavisi dr git gel ewdeki misafir ile ilgilen düğün geldi çattı hallederim hallederim diye öteledim şimdi gercek ile yüzleşince tutuştum dolaşmak istiyorum bilmediğim hala bilmediğim bu şehirde bu kadar az vaktim varken en iyi şekilde değerlendireyim

istiyorum uzun lafın kısası onlıne abiye güvenilir sağlam teslimatta sıkıntı çıkarmayan malum yeni ew taşınma tedavi bütçemi de zorlamıycak online site isimleri istiyorum şimdiden tşkler;///

İmla ve yazım hatalarımdan dılayı şimdiden özür ;*
Canim instagram butilerine bak cok sık ve uygun abiyeler var 2 3 gunde teslim ediyolar

Mrb arkadaşlar
Uzatmadan konuya giricem kardeşimin birşciğimin 10 gün sonra düğünü var o ewimizin en küçüğü göz bebeğimiz
Ve ben ablası olarak çok şık olmak istiyorum farklı şehirlerde hat uç şehirlerdeyiz
Yatılı misafirim geldi (2ay)
Ew taşıdım, bebiş istiyoruz onun tedavisi dr git gel ewdeki misafir ile ilgilen düğün geldi çattı hallederim hallederim diye öteledim şimdi gercek ile yüzleşince tutuştum dolaşmak istiyorum bilmediğim hala bilmediğim bu şehirde bu kadar az vaktim varken en iyi şekilde değerlendireyim

istiyorum uzun lafın kısası onlıne abiye güvenilir sağlam teslimatta sıkıntı çıkarmayan malum yeni ew taşınma tedavi bütçemi de zorlamıycak online site isimleri istiyorum şimdiden tşkler;///

İmla ve yazım hatalarımdan dılayı şimdiden özür ;*
taktığın şeye bak gelinliğimi bile düğünden 3 hafta önce aldım hatta son halini düğünden bir gün önce mi ne gördüm...yetişir endişelenme :) ayrıca abiyeye güven olmaz deneyip al ve kargo yetişmez.

Back