- 1 Aralık 2022
- 37
- 9
- 21
-
- Konu Sahibi bahar delisi
Ben girdim Dgs'ye lisansa tamamladım ama hiç temelim yoktu ortaokul öğrencisi benden daha çok bilgiye sahiptir matematik konusunda o derece bilmiyordum sıfırdan başladım. Sizin seviyeniz nedir şuan?Bı gün bu çilem bitcek mi acaba küçük ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum şu 2 sene hemen bitsin istiyorum çünkü ailemden ayriyim ve burda aktivite çok yok çok bunaliyorum sırf dgs için mühendisliğe tamamlamak için bana moral ve motivasyon verir misiniz dgs girip kazanan var mı gelecekten korkuyorum ya yapamazsam
Ben de dgs ile tamamladım lisansaBı gün bu çilem bitcek mi acaba küçük ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum şu 2 sene hemen bitsin istiyorum çünkü ailemden ayriyim ve burda aktivite çok yok çok bunaliyorum sırf dgs için mühendisliğe tamamlamak için bana moral ve motivasyon verir misiniz dgs girip kazanan var mı gelecekten korkuyorum ya yapamazsam
19 yaşınızda isteyip de yapamayacağınız şey yok. Lüzumsuz, vakit kaybettirici şeylerden uzak durun, örneğin internetin sosyal medya belası, buradan kızanlar da olabilir ama erkek arkadaş, sevgili muhabbetinden de uzak durun. Hayatta ekonomik özgürlüğünüzden ve sizi mutlu edecek sevdiğiniz bir kariyer alanından daha önemli bir şey yok. Bedelini öderseniz bir yerde, bir zamanda hayalinizi yakalarsınız.Bı gün bu çilem bitcek mi acaba küçük ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum şu 2 sene hemen bitsin istiyorum çünkü ailemden ayriyim ve burda aktivite çok yok çok bunaliyorum sırf dgs için mühendisliğe tamamlamak için bana moral ve motivasyon verir misiniz dgs girip kazanan var mı gelecekten korkuyorum ya yapamazsam
Örgün mü kazandınız dgs yi? Hangi bölüm ? Ben de adalet mezunuyum hukuk için gircem bu sene ,matematik temelim sıfır ,özel hoca ile geçen hafta sıfırdan başladım çalışmaya , bu yıl yetişemem konuları bu sene kazanamam gibi ama seneye deneyeceğim asıl ? Matematik stres ile sokuyo beni bir de dgs kontenjanı cidden inanılmaz azBen girdim Dgs'ye lisansa tamamladım ama hiç temelim yoktu ortaokul öğrencisi benden daha çok bilgiye sahiptir matematik konusunda o derece bilmiyordum sıfırdan başladım. Sizin seviyeniz nedir şuan?
Ne yazık ki temeli 1 senede atsamda yoğun bi çalışmam olmadı şimdi gece gündüz çalıştım dersem yalan olur. Matematikte sorulan rasyonel sayıları hep yaptım onları tamamladım ama zaten matematik çoğunluğu mantığa yani probleme dayalı soruyor ve ben probleme yetişememiştim hatta geometriye de hiç çalışamadım. Türkçem iyidir benim ama sadece sözel güzel puan getirmiyor üstüne kontenjanlar 3 4 kişilik olunca iyice zorlaştı işim. Açıktan okumaya karşı biri olarak mecbur kaldımÖrgün mü kazandınız dgs yi? Hangi bölüm ? Ben de adalet mezunuyum hukuk için gircem bu sene ,matematik temelim sıfır ,özel hoca ile geçen hafta sıfırdan başladım çalışmaya , bu yıl yetişemem konuları bu sene kazanamam gibi ama seneye deneyeceğim asıl ? Matematik stres ile sokuyo beni bir de dgs kontenjanı cidden inanılmaz az