• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DGS ile ilgili bilgisi olanlar bakabilirmi??

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
ben 2 yıllık okuyorum 3.senem bu sene senem uzadı bu sene dersleri verirsem 2011 DGS sınavına girme hakkım varmıdırr acaba...??

masal26 doğru söylüyor. Okul puanın çok önemli. Hangi bölümde okuyorsun?

bilgisayar programlama okuyorum okul puanım derken ortalamam sanırım..

hmm anladımm peki..benım seçebilceğimm bölümler nelerdeirr bilen varmı bu konuda hiç bilgim yok...

Bilgisayar Programcılığı ve Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama bölümünden mezun olanlar şu yazdıklarıma Dikey geçiş yapabiliyorlar.2010 Tercih kılavuzundan...
Bilgi Teknolojileri
Bilgisayar Bilimleri
Bilgisayar Mühendisliği
Bilgisayar Öğretmenliği
Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği
Bilgisayar-Enformatik
Bilişim Sistemleri Mühendisliği
Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri
Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği
Enformasyon Teknolojileri
Fizik
İstatistik
İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri
Kontrol Mühendisliği
Matematik-Bilgisayar
Meteoroloji Mühendisliği
Uygulamalı Matematik ve Bilgisayar
Uzay Mühendisliği
Yazılım Mühendisliği

Şu da var ki bu yazılanlardan bazıları her sene kontenjan da açmıyorlar diye duymuştum.Kesin olarak 2011 kılavuzları elimize geçtiğinde öğrenebiliriz.

çok teşekkür ederm amaa şu var bnım için ben kendı bölümüm okumak ıstemıyorum başkaa bölüm istiyorum bilgisayar dışından bi alan seçmem mümkünmü onuda hiç bilmiyorum:S

çok teşekkür ederm amaa şu var bnım için ben kendı bölümüm okumak ıstemıyorum başkaa bölüm istiyorum bilgisayar dışından bi alan seçmem mümkünmü onuda hiç bilmiyorum:S

Hayır canım arkadaşın yazdığı liste harici bir bölüm yazamazsın. Dikey geçişin amacı budur zaten: Lisans tamamlama.:34:

ayy bu çookk kötü yaa :S püüfff

eğer o bölümü okumak istemiyorsan yeniden lys girmelisin istediğin bir bölümü kazanman halinde kaybın sadece 1 yıl olur yani lsy kazanırsan 4 yıl dgs kazanırsan 3 yılokuyacaksın

eğer o bölümü okumak istemiyorsan yeniden lys girmelisin istediğin bir bölümü kazanman halinde kaybın sadece 1 yıl olur yani lsy kazanırsan 4 yıl dgs kazanırsan 3 yılokuyacaksın

evett işte kararsızz kaldıgım ıcın bu seneyı kacırdım basvurular için artık cok gecc sınav 27 martta sanırım saten ne kalmıss surda :S artık seneyee sanırım ama gercekten bu bölümü okumak ıstemıorum evt..hayrlısı olsn bakalm napıcam

Ben de 2 yıllık okuyorum ve ilk yılım. DGS'ye kaç kere giriş hakkımız bulunuyor?? veya sınır yokmudur?

Back