- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Sanırım bu bölümü sevdiğiniz için okumuşsunuz yine sevdiğiniz ancak iş bulma imkanı daha yüksek olan bir bölüm yok mu malum ülke şartları ben olsam pezaja devam etmek değil de yeni bir bölüm okurdum
Sadece programın hangisini destekliyor ise tam layabiliyosun. Cilt bakımı mezunuyum bende 4 seneliği kaldırdılar ne güzel öğretmen olma hayalim vardıBu dgs hakkında bana bilgi verirmisiniz..
Herhangi bir önlisans programından mezun olup mesela işletmeye geçilebilirmi dgs ile...
Yoksa okuduğun önlisans programı hangi bölümü destekliyorsa onumu okuyabiliyorum mesela ben kuaförlük okudum şuan kimya gösteriyor dgs de ben onumu okuyabiliyorum sadece
Çok kötü kuaförlük ve cilt bakımı şuan ikisi de sadece kimya bölümünü destekliyor görünüyor doğru değil miSadece programın hangisini destekliyor ise tam layabiliyosun. Cilt bakımı mezunuyum bende 4 seneliği kaldırdılar ne güzel öğretmen olma hayalim vardı
MalesefÇok kötü kuaförlük ve cilt bakımı şuan ikisi de sadece kimya bölümünü destekliyor görünüyor doğru değil mi
İnş ya emeklerimiz hiç oldu bende evliyim ve çocuğum var gidip güzellik salonunda yada kuaförde çalışamam artık saatleri çok uzun çünkü...Malesef
Pişmanım okuduğuma esasen. Geçen sene başka bi önlisans bitirdim onu dgs den tamamlarım inşallah
Kesinlikle. kimyanında önü kapalı. Düz memurlukta şansımı deneyim dedim vakti zamanında, puanlar acayip yüksek 3001 atanmak hayal gibi birşeyİnş ya emeklerimiz hiç oldu bende evliyim ve çocuğum var gidip güzellik salonunda yada kuaförde çalışamam artık saatleri çok uzun çünkü...
Keşke bende farklı bir bölüm okusaymışım diyorum...yani bu durumda benim dgs sınavına girmem gereksiz oluyor...
Aslında klavyeye çalışarak katipliğede hazırlanabilirsinizİnş ya emeklerimiz hiç oldu bende evliyim ve çocuğum var gidip güzellik salonunda yada kuaförde çalışamam artık saatleri çok uzun çünkü...
Keşke bende farklı bir bölüm okusaymışım diyorum...yani bu durumda benim dgs sınavına girmem gereksiz oluyor...
Bunu deneyen o kadar çok insan oldu ki çevremde maalesef şuan işler sadece yetenekle bilgiyle ilerlemiyor ülke olarak bu durumdayızAslında klavyeye çalışarak katipliğede hazırlanabilirsiniz
Oku derim ben 27 yaşındayım dgs ye hazırlanıyorum 1 de oglum var. Hayat yeni başlıyor güzelim tadını çıkar :)Merhaba bayanlar.
25 yaşında olmak üzere olan bir yeni mezun sayılırım.
Bazı sıkıntılardan dolayı üniversiteye geçen yıl başlayabildim. 2 yıllık Peyzaj ve Süs Bitkileri bölümünü okuyorum.
Derslerim Allah'a şükür ki çok çok iyi. Bölüm hocalarım 4 yıllığa kesinlikle tamamlamamı istiyor.
Ailem okumama asla karşı değil yalnız hem maddi sıkıntılarımız var hem de 2 yıllık ya da 4 yıllık okusam da iş konusunun sıkıntılı olduğunu düşünüyorlar.
Çok güzel burs alıyorum. 4 yıllığa tamamlasam da bursum devam edecekmiş.
Çelişkilerim şunlar;
1) DGS ile en az 3 yıl daha okumam lazım. Lisans bölümü olarak Peyzaj Mimarlığı mezunu olacağım. Okulumu 28 yaşımda bitireceğim. Bu benim meslek edinmem için geç bir yaş olur mu?
2) Bursum Kasım ayı gibi yatmaya başlıyor. Yaz tatilinde çalışıp para biriktireceğim. Maddi anlamda inşAllah zorlanmayacağıma inanıyorum ama hiç başlamayıp iş hayatına mı atılmalıyım?
Çok kararsızım. Fikirlerinizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?