dez pack ile zayiflayanlar

yesilyoll

Allaha şükür.
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
275
53
39
Selam hanimlar ben 6gundur dez pack kullaniyorum .ama diger sitelerdeki yorumlara pek guvenim yok biliyormii sessiz kullanicilar var bu urunu . Rica etsem kim ne kadar sure kullandi ne etkileri oldu kac kilo verdiler ister buraya ister ozel majdan yazabolirlermi.sorma amacim urun hakkinda bilgilenmek degil.yeteri kadar bilgilendim şüpheniz olmasi .tek amacim motivasyon acisindan kullanan arkadaslar sohbet etmek. Simdiden tsklerr

konu başlığını şimdi gördüm arkadaşım. ben 2009 yılında kullanmıştım dez i. 1 ayda 12 kilo vermiştim ve 5 ay hiç geri almadım. 84 ile başlayıp 72 kilo tamamlamıştım.ne yazık ki antideprasan ve kortizon tedavileri nedeniyle çok fazla kilo aldım. ben de tekrar dez pack kullanıcam. birbirimize buradan destek verirsek çok mutlu olurum gerçekten. kaç kilo verdin hedefin ne? merakla takip ediyorum seni. şimdiden tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr

Selam hanimlar ben 6gundur dez pack kullaniyorum .ama diger sitelerdeki yorumlara pek guvenim yok biliyormii sessiz kullanicilar var bu urunu . Rica etsem kim ne kadar sure kullandi ne etkileri oldu kac kilo verdiler ister buraya ister ozel majdan yazabolirlermi.sorma amacim urun hakkinda bilgilenmek degil.yeteri kadar bilgilendim şüpheniz olmasi .tek amacim motivasyon acisindan kullanan arkadaslar sohbet etmek. Simdiden tsklerr

Merhaba ben de başladım ikinci günüm. Sonuç aldın mı merak ettim?

Malesef devam ettiremedim esebebi ise gelen misafirlerim oldu haliyle pogaca dan az ondan bundan az derken dezi icmeyim dedim ama ydiklerim daha cok aciktirdi boyle boyle biraktim ama ben cok memnun kaldim kendimi toplayip tekrsr baslamak . ne aclik ne halsLik hiseettim birazcik azim azda irade olcak .devam et kesinlikle bol su ic ama

Öncelikle merhaba! Bugün dukan tozu diyetimin 4. günü ve ben bu blogu yeni açtığım için 4. günden başladım.

Dukan tozu diğer adıyla Dezpack ya da protein tozu nedir kısaca özetleyecek olursak;İçinde protein ağırlıklı besinlerin bulunduğu süte karıştırılan bir toz karışımıdır. Salep gibi süte katılıp içiliyor.

İlk iki gün farklı bir toz içiliyor geri kalan 14 gün başka bir şey. Ben 16 günlük paketten aldım. Tadından bahsetmek istiyorum. İlk iki gün içilen toz karışımının tadı kesinliklebebek mamasına benziyor. İlk iki gün bu yüzden içmesi gerçekten irade isteyen bir şey. Fakat sonraki toz karışımı sütle karıştırıldığında tadı danone pudingi andırıyor. İçmesi zevkli bile diyebilirim.

Dez Pack'in içeriğine gelince: Sakıncalı mı?? Aaa sakıncalı diyen olacaktır ama ben katılmıyorum. Doktoruma danıştım içinde kahvaltı da olduğu için sağlıksız denemez! Tamam belki en sağlıklı beslenme bu şekli olmayabilir ama gayet yapılası bir diyet ve içindekiler organik.

İçeriği:
Protein, Karbonhidrat, Katı Yağ, Doymuş Yağ Asitleri, Doymamış Yağ Asitleri, Çoklu Doymamış Yağ Asitleri, Diyet Lifleri, Sodyum, Potasyum, Kalsiyum, Fosfor, Magnezyum, Demir, Çinko, Bakır, İyodin, Manganez, Selenyum, Vitamin A, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin K, Vitamin C, Vitamin B1, Vitamin B2, Niyasin, Vitamin B6, Folik Asit, Pantotenik Asit, Vitamin B12, Biyotin, Ekmek birimleri.

Bana gelecek olursak, dediğim gibi 4. gündeyim ve 1.6 kg kaybetmiş vaziyetteyim. Çok güzel bir kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıda dukan pankeki, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber ve hindiba (bir çeşit marul) yiyorum. Çok sağlıklı ve eğlenceli bir kahvaltı menüm var.

Dukan pankek'i nedir nasıl yapılır?

1 yumurta, 2 kaşık yoğurt veya peynir(diyet), 2 kaşık yulaf kepeği, 1 kaşık buğday kepeği, 3 adet minik tatlandırıcı (hani şu çaya karıştrılanlardan)

. Pankek yapımını da anlatacak halim yok heralde
hehe.png
. Karıştır pişir :p.

Yalnız buğday kepeği bulmak imkansız gibi; Migrosa gittim, Carrefour'a gittim aktara gittim bulamadım. En son bir fırından hatırına aldım. Dukan kitabını okursanız buğday kepeğinin sindirimi kolaylaştırdığını ve sık tuvelete çıkarttığını ve daha birçok şeyi öğrenebilirsiniz...

Buğday kepeği bulamayanlar onun yerine yulaf kepeği kullanıversin gari.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bugün diyetimin 5. günü. Dünden bugüne 600gr kaybetmişim. Yani toplamda 2kg 200gr kaybetmiş bulunmaktayım. Beklediğimden hızlı bir şekilde kaybediyorum. Günlük ortalama 400gr-600gr arası kilo kaybediyorum şimdilik. Bence gayet hızlı.

Bu denli hızlı kilo vermek haliyle halsizlik yapıyor. Gün boyunca çokta olmasada kendimi yorgun hissediyorum. Vücut ağırlığını korumak için ağır hareket ettirtiyor sanırım. Ama bu bir savaş. This is Spartaaaa!

Bugün tartılamadım çünkü hassas terazimden 3 gün uzak kalıyorum.(cuma,ctesi,pazar). Pazartesi günü yazacağım hem böylece daha motive olmuş olurum birden kaybettiğim kiloları görünce
biggrin.png
.

5. günde yaptığım dukan pankekini sevmedim. Yoğurdun tadını sevemedim pankekte. Bende sabahları ekmek niyetine dukan krebi yiyorum artık,kolestrolümde normalden birazcık fazla olduğu için yulaf kepeği iyi gelecek umarımmmm.

Yulaf Kepeğinin Faydaları

KOLESTROL ve KORONER KALP RAHATSIZLIKLARINA İYİ GELİR

Protein alımının kolestrol seviyesini arttırmasından endişe duyanlar için yulaf kepeği atlanmaması gereken bir besin.

Yulaf kepeğinin en önemli yararı, kolesterol düşürme yeteneğidir.Yulaf kepeği yediğiniz besinlerden emilen kolesterol miktarını azaltmak için yardımcı olur. Kolesterolü düşürerek arterlerin tehlikeli plak oluşumunu engellemeye yardımcı olabilir. Bazı çalışmalarda yulaf kepeğindeki beta glukanın LDL yani kötü kolestrol seviyesini düşürdüğü gözlenmiştir.Bunun için günde 3gr kadar tüketilmesi gerekirken,ortalama 28 gr yulaf kepeği bu ihtiyacı karşılayabilmektedir.(Bu tam da Dukan’ın bize önerdiği günlük tüketim miktarı kadar).Bu da total kolestrolde azalma ve koroner kalp hastalığı görülme sıklığını azaltmaktadır.

Yulaf kepeği ikinci bir faydası, kardiyovasküler hastalıkların önlenmesidir. Koroner kalp hastalığı riski olan hastalarda yapılan bir çalışmada, yüksek kolesterol seviyelerinin arterlerde plak birikiminin ve yüksek kan basıncının bir kalp krizi ya da inme ile sonuçlanabileceği,bu riskini azaltmak için yulaf kepeğin yararlılığı kanıtlanmıştır.

DİYABETE ETKİSİ

Yulaf kepeği üçüncü bir faydası da , yulaf kepeğinin,karbonhidratların sindirimini yavaşlatarak ve şekerin kan dolaşımına grime hızını azaltarak ,yemekten sonra kan şekeri seviyesini düşük tutmasıdır.

6 hafta boyunca düzenli tüketilen yulaf kepeğinin kan şekeri düzeyleri üzerinde olumlu etkileri saptanmıştır.Diyete yulaf kepeğini eklemek, kanda glukoz ve insulin seviyeleri ve pek çok diyabet komplikasyonlarını önlemede ciddi yararlar sağlamaktadır.Bu da Dukan diyeti yapan bazı diyabetli arkadaşların insulin bırakma noktasına nasıl geldiklerini açıklıyor.

ATLETİK PERFORMANSA ETKİSİ

Uzun sureli egzersizler öncesi yulaf kepeği yemenin metabolizma üzerinde olumlu etki ederek performansı arttırdığı yolunda bilimsel çalışmalar mevcut.

KİLO KONTROLÜ

Minnesota Üniversitesi'nde profesör ve beslenme uzmanı olan JL SLAVİN’in araştırmalarına göre yulaf kepeğindeki lif, hacminin 25 katı kadar su emebilir ve midede yer kaplayarak tokluk hissi yaratır.Ayrıca yapışkan bir tutkal gibi, temas eden her besine yapışır. Böylece açlığı geciktirerek, sindirim ve besinlerin emilimi geciktirir. Sonuç olarak, daha az kalori alımına ve kilo kaybına yardımcı olur.

KABIZLIĞA ETKİSİ

Yulaf kepeği lifi dışkıyı yumuşatmaya ve bağırsaklardan geçişini rahatlatmaya yardımcıdır.Düzenli kepek tüketenlerin bağırsak fonksiyonlarında belirgin bir iyileşme saptanmıştır.

Günlük beslenmeye kepek eklemek kabızlığı önlemek için çok önemlidir.Fakat şu noktayı asla atlamayın.Kepekle birlikte yeterli sıvı alınmaması şişen kepeğin atılmasını zorlaştıracak ve kabızlığı önlemek yerine daha da ağırlaştıracaktır.Kepek faydasını ancak bol suyla göstermektedir.

Dün dezpack'imin 7. günüydü ve toplamda net 3kg kaybettim. Sizce de çok hızlı değil mi? Aşırı yorgun, bitkin ve huzursuz hissediyorum. Heran hasta olacak gibi... O yüzden diyetimi artık değiştirmek istiyorum. Ama Dukan tozlarımı atmayacağım kendimi iyi hissedince devam edeceğim.

Bugün dezpacke uygun kahvaltı ettim ve öğlen dezpack'imi içtim. Akşam yürüyemeyecek hale gelince babamın haşladığı tavuğun derisiz kısmını yedim yanında da el yapımı yağsız yoğurt yedim ve Dukan diyetine başlamaya karar verdim.

Gittim Migrosa yağsız jambon aldım. Öyle her jambon olmuyor ama! Polonezin fit jambonları ve nametin piliç jambonu en düşük kalorili olanlar. Diğerlerini almayın içinde bissssürü yağ var :// light süt ve yoğurt oldum. Hadi bakalım Bismillah :)

Merhabalar.. dez pack kullanmaya başladım ve bugün 2. Günüm.. 1kilo 200 gram şimdiden verdim bile ile şimdilik bi sorun yok umarım herkes başarıya ulaşır. Iyi aksamlar..

Ne zamandan beri bu tür ürünler hakkında yorum alıyoruz ?

Biz neyin savaşını veriyoruz 10 senedir ?

şimdi benim kafam karıştı. dez-pack i araştırıyorum aylardır. artık bilemedim fake hesaplar mı değil mi!! birçok insan zayıfladığını söylüyor ama dez de diyor ki onların lisansı yok sahte ürün satıyorlar asılı biziz.. bi aydınlatın gari bekliyorum..

X