Asgari ucret de zamlandi.
Ancak verilen bunca parayi geri almasini da bunu kilifina uydurmasini da biliyolar. Yeni yilda hersey zamlandi zira. Hersey.
Kendi paramizla kendimize zam yaptik, dogumdan sonra hediye aldik kendimize yani dogum parasi verdik. Ne guzel. Bu calismalarindan oturu herkesi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim...
Not: Ay ne kadar da yuvarlak bi yorum olmua oyle
kimler alıyo bu prayı bilmiyorum bizim ana okulunda bir hanım var çocuğun kitap paralarını ödeyemedi kiraadalar muhtarlığa gitmiş kocan siğortalı olmaz demişler,yarım yamalak ödenmiş sigorta işsiz zaten fakirler gerçekten,birde arkadaş var yine aynı sınıfta çocuğu olan eşi belediyede 2010 lu çocuğu için birde 9 yaşındaki çocuğu için 100 er lira alıyo nasıl oluyo bu işler anlamadım gitti
anladım gibibı ilkidi tırpıl yık tımım mı
Hangi şehirde alanlar?veriliyor zaten yakın çevrem çoktan almaya başladı 700 lira para ve bakıcıya sigorta yapıyo devlet
BursadaHangi şehirde alanlar?
Antalya-Bursa- İzmir pilot bölge, ondan alıyorlar. Ben hamileyken çıkmaya başladı haberleri şu an oğlum 21 aylık hala çıkıyorBursada
bizim kocası belediyede çalışan arkadaş her ay 100 er lira alıyormuş,kadın ev hanımı,çocuğun biri 2010 lu diğeri 9 yaşında ne parası bu bilgin varmıAntalya-Bursa- İzmir pilot bölge, ondan alıyorlar. Ben hamileyken çıkmaya başladı haberleri şu an oğlum 21 aylık hala çıkıyor
Çocuklarını okutamayacak kadar ekonomik durumu kötü olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla. Bizim buralarda çocuk parası deniyor ama ismi ŞNTbizim kocası belediyede çalışan arkadaş her ay 100 er lira alıyormuş,kadın ev hanımı,çocuğun biri 2010 lu diğeri 9 yaşında ne parası bu bilgin varmı
ama kocası belediyede 3000 maas sigortaÇocuklarını okutamayacak kadar ekonomik durumu kötü olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla. Bizim buralarda çocuk parası deniyor ama ismi ŞNT
1-Şartlı Nakit Transferi (ŞNT) Nedir?
Şartlı Nakit Transferi(ŞNT), yoksulluk nedeniyle okul çağındaki çocuklarını okula gönderemeyen veya okuldan almak zorunda kalan ailelere çocukların okula devam etmeleri şartıyla; 0–6 yaş arasında olan okul öncesi çocuklarını düzenli sağlık kontrollerine götüremeyen ailelere ise çocuklarını düzenli sağlık kontrolüne götürmeleri şartlarıyla ekonomik destek vermek üzere düzenli nakdi yardım yapılarak yürütülen bir sosyal yardım programıdır
http://www.eskisehir.gov.tr/tr/?option=com_content&view=article&id=108&Itemid=313
Torpil geliyor aklıma, bizim burada muhtarlığa lüx jipiyle gelip fakirlik belgesi çıkaran varama kocası belediyede 3000 maas sigorta
öyleyse çok fena yeminle sınıfta bir iki veli kötü durumda fakirlik kağıdıda vermiyor muftarlık yarımyamalak sigortalı diye eşleri ev kiraTorpil geliyor aklıma, bizim burada muhtarlığa lüx jipiyle gelip fakirlik belgesi çıkaran var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?