• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devletten anneye 258 milyon TL!

öyleyse çok fena yeminle sınıfta bir iki veli kötü durumda fakirlik kağıdıda vermiyor muftarlık yarımyamalak sigortalı diye eşleri ev kira
Herkes maddi durumuna göre yardım alsaydı, adalet çalışsaydı İskandinav Ülkesi gibi bir yer olurdu ülkemiz zaten

öyleyse çok fena yeminle sınıfta bir iki veli kötü durumda fakirlik kağıdıda vermiyor muftarlık yarımyamalak sigortalı diye eşleri ev kira
Tabi belki başka bir yardım parasıdır aldığı, benim bildiğim bi her ay verilen ŞNT var, günah almayalım şimdik:KK53:

Tabi belki başka bir yardım parasıdır aldığı, benim bildiğim bi her ay verilen ŞNT var, günah almayalım şimdik:KK53:
yok canım eşinin uzak bir yere tayini çıkacakmışta torpille evlerinin olduğu yere çıkmış söylemişti,birde anneler toplandığında oturuyorduk anlatıyo,biz çocuklara,adid...nik..den başka ayakkabı almayız diye:KK53:

Dalga geçiyorlar resmen bu yüzden gidip almadım
300 tl nedir yani bir paket bez 30 lira

Dilenciye verir gibi o ne ole ya tobe tobe.ölen şehitleri düşünerek ten yapmışlar sanırım böyle biseyi.gerçi hangi 300 400 600 TL geri getiricek onları.bnce başka bi çözüm bulsnlar.analar oğullarını kaybetmesin. Çocuklar babalarından olmasn.kadınlarımız dul kalmasn.yasli anaların gözünden yaş akmasn.bu bize yeter! O zaman o parayada ihtiyaclari kalmaz.neyin kafasini yasiyo bnlar anlamiyorm.258 milyon 178 bin lirayi alsınlar oğullarına yada kizlarina araba yada yat alsnlar.vicdanlarini bu sekildemi rahatlatiyolar acaba??vicdansizlarr!!

Back