• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirmizi1710

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2021
100
36
28
28
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Devlet hastanelerinde ya da fakültelerde tüp bebek için direk gidip ücretsiz tedavi görebiliyor muyuz? Eğer görebiliyorsak özel ile devletin farkı nedir? Şu an doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama benim ne tüp bebek hakkında ne de süreç hakkında bir bilgim yok. Sadece biraz fiyatları araştırdım o da çok aşırı fazla geldi. Eğer devlet ile özel aynı ise özele o kadar para saçmak istemem açıkçası. Bu yüzden bilgisi olan ya da deyenimli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun🙏

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Devlet hastanelerinde ya da fakültelerde tüp bebek için direk gidip ücretsiz tedavi görebiliyor muyuz? Eğer görebiliyorsak özel ile devletin farkı nedir? Şu an doktorum tüp bebeğe yönlendirdi ama benim ne tüp bebek hakkında ne de süreç hakkında bir bilgim yok. Sadece biraz fiyatları araştırdım o da çok aşırı fazla geldi. Eğer devlet ile özel aynı ise özele o kadar para saçmak istemem açıkçası. Bu yüzden bilgisi olan ya da deyenimli arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun🙏
Merhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsun

Merhaba bende devlette yaptırdım özel le hic bir fark yok boşuna para harcama özele hangi ilde yaşıyorsun
Merhaba ben şu an için Balıkesir'deyim ama maalesef merkez de değil adada yaşıyorum. Eğer tüp bebek için kesin kararımı verirsem eşim ona göre merkezi olan bir yere tayin isteyecek.😊

Nasıl fark olmaz ki?
Yani benim gittiğim devlet hastanesi tüp Bebek merkezi çok ilgililer ve tüm sorunlarima cevap bulabildiğim bir yer sadece tüp bebek ve aşılama üzerine kurulu bir merkez bence özel hastaneyle bir farkı yok. Ve maddi olarak çok çok daha uygun.

Yani benim gittiğim devlet hastanesi tüp Bebek merkezi çok ilgililer ve tüm sorunlarima cevap bulabildiğim bir yer sadece tüp bebek ve aşılama üzerine kurulu bir merkez bence özel hastaneyle bir farkı yok. Ve maddi olarak çok çok daha uygun.
Pozitif anlamda demişsiniz anladım şimdi, neresi acaba detay paylaşırsanız çok sevinirim

6 yıl önce tıp fakültesinde ki tüp bebek merkeziyle görüştüğüm de
Yaşımın en az 30 üzeri olması gerektiği
Geçerli bir sebep olmasi gerektiği kendiliğinden hamile kalma ihtimali olmaması gibi..
Üç asilama yapılmış ve negatif sonuçtan sonra devlet hastanesi tarafından belli miktarinin karşılanacağını belirtmislerdi..
Bu arada ilaçlar yine size ait asıl fiyatı arttıran ilaçlar zaten..

Tüp bebek merkezini gezebilirmiyim diye sorduğum da transferden yeni çıkmış bir bayanın ailesine hastaniz transferden çıktı şuan boş yatak yok yatak boşalınca yatiracagiz dediğini duydum...

Biz iki aşılama yaptırmıştık ikisi de doktorların kliniğindeydi hastane olmadığı için raporda belirtemedim..

Ben tedavi sırasında aşırı stresli oluyorum en ufak olumsuzlukdan fazlaca etkileniyorum,doktor kapısında saatlerce sıra beklemek beni aşırı germisti ağlamaya başlamıştım direk oyuzden hem konfor,hem laboratuvar kalitesi,hemde çok iyi doktorların olması sebebiyle özel merkez tercih ettik üç tüp bebek tedavim oldu üçündende pozitif sonuç aldık..

Ben tıp fakültesinde tedavi görüyorum. Rapor alabilmek için bazı şartlar gerekiyor. Raporlu şekilde 2500 ilaçlara 3000 hastaneye (embriyo dondurma dahil) ödedim. Henüz transfer olmadım

Back