Devlette meme küçültme

slalala

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2023
1
0
21
Merhaba öğrenciyim boy kiloma göre rahatsız edici derecede göğsüm büyük 85C takıyorum. Özelde olacak imkanım yok ama bi şekilde olmak istiyorum en azından az miktara. Şuan olsam ne kadarsa olurum ya da olabilir miyim. Yeni olanlar yardımcı olabilir miii lütfennn 💖💖

Merhaba öğrenciyim boy kiloma göre rahatsız edici derecede göğsüm büyük 85C takıyorum. Özelde olacak imkanım yok ama bi şekilde olmak istiyorum en azından az miktara. Şuan olsam ne kadarsa olurum ya da olabilir miyim. Yeni olanlar yardımcı olabilir miii lütfennn 💖💖
Bazı durumlarda devlet karşılıyor diye biliyorum, göğüs küçültme ile bir sürü başlık var oralardan bilgi alabilirsin canım

Bende 29 ağustos da oldum Eğitim araştırma da 100 c dim hoca yaparsa 20 bin dediler bende asistana oldum ücret ödemedim çok da güzel yaptılar sağolsunlar

Bende 29 ağustos da oldum Eğitim araştırma da 100 c dim hoca yaparsa 20 bin dediler bende asistana oldum ücret ödemedim çok da güzel yaptılar sağolsun
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun gogusleriniz nasıl görüntüsünden memnunmusunuz bu arada hangi eğitim ve araştırma hastanesinde oldunuz bende istiyorum küçültmek çok çektim büyük memelerden

X