Hiç ağrı kesici etki etmeyen ne komplikasyonlarla karşılaşan hastalar var bu operasyonda bünyene teşekkür et kendini öp benceşansına iyi dr denk gelmiş temizmiş kalbin :) ben de şimdi devlet hastanesinde görüşme aşamasındayım ama kararım sonucun ne olur bilmiyorum biraz korkuyorum açıkçası düzgün olur mu diye ankarada olsam senin doktoruna gelebilirdim nasip değilmiş forumda konuyu okuyan kızlara yardımcı oldun en azından :)
Ben böyle bi ameliyatın olduğunu bile bilmiyordum bu forum sağolsun buradan öğrendiminşallah tamamen iyileştikten sonra çok güzel bi görüntün de olur. Ben devlete sağlık açısından güveniyorum ama görüntüden emin olamıyorum nasıl ip kullanılacak görüntüye önem verecekler mi fazlalıkları alıp dikerler mi dikişlerde tırtıklı görüntü olur mu bunlar hep soru işareti ben de
Doktorunuz hakkını vermiş çünkü devlette gerçekten uğraşmıyorlar ben bundan bi kaç yıl önce gittiğimde ilk görüştüğüm kadın doktoru klitoris riskli bu yüzden dokunamıyoruz demişti alt dudakları kısaltıp bırakıcaktı yani. Siz iyileşince bi kutu çikolatayla gidinhem görüntüsü için hem sizi onbinlerce lira külfetten kurtardığı için bu ameliyatlar oldukça pahalı
Teşekkür ediyorumAh işte bunu devlette daha fazla yapsalarda kadınlarımız da bi rahat nefes alsa keşke. Adınıza çok sevindim darısı bu ameliyatı olmak isteyen herkesin başına inşallah
Merhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ama doktorunuzun ismi nedir acabaBende anlamadım ilk gece o zonklayan ağrı artık yokAğrı kesici arveles verdi dr. çok ilaç kullanan biri değilim acaba diyorum bu yüzden mi ağrıya hemen etki etti bilemedim.Normal evin içinde yürüyorum temel ihtiyaçlarımı karşılıyorum ama genel olarak uzanıyorum buz uygulaması yapıyorum ödem için ,şimdilik her şey yolunda .
Ankara Etimesgut Devlet Hastanesinde Sena hocada …Hemşire sondamı çıkarırken burda iki doktorunuz bu ameliyatı yapıyor ama Sena hocanın eli daha iyi şansına iyi denk gelmiş dediZaten hemşirelerde merak ediyorlar öncesini sonrasını demek ki hocanın elinin daha iyi olduğunu sonuçtan anlıyorlar yoksa ben hiç dr.araştırması yapmadım
Geçmiş olsun bu arada ben de uzun zamandır araştırıyorum ama kararsız kaldımMerhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ama doktorunuzun ismi nedir acaba
Münire Sena hocaMerhaba ben de ameliyat olmak istiyorum ama doktorunuzun ismi nedir acaba
Geçmiş olsun bu arada ben de uzun zamandır araştırıyorum ama kararsız kaldım
Ben de uzun zamandır rahatsızım artık göze aldımAçıkcası yaptırdığıma pişman değilim ama öyle hadi ertesi gün normal rutinime dönerim filan olmuyor .Vaktiniz ,sabrınız varsa yaptırın derim.Çünkü enfeksiyon kapmaması için çok dikkat etmeniz gerekiyor .En hassas bölge illaki ağrısı ,sızısı oluyor ama dayanılmayacak boyutta değil.İşlem sonrası en az 3 gün uzanmanız ödemlerin inmesi açısından iyi oluyor.Biraz konfor alanınızdan feragat etmeniz gerekecek .Her tuvalet sonrası doktor bana muhakkak temiz ve kuru kalmasını söyledi ona çok dikkat ettim ,çamaşırla direk temas ettirmedin merhemden sonra sargı bezi kapadım üzerine .
bu gün 6. gün bi enfeksiyonun yok , morarmam hiç olmadı ,ekstra ödem ,ağrı yok .Genel ödemim gitti sadece dikişlerde minicik var .İlk 3 gün buz çok önemli tüm gün genital bölgemde buzla uyudum-kalktım hem sızısınıda alıyor buz .3/4 gün uzanıp buz,temizliğine ,kuruluğuna dikkat ederseniz başımıza bela olmaz ama dikkat etmezseniz biraz daha iyileşme süreciniz uzar