• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlette kanal tedavisi?

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
26
Hanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum:( benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler :( bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok :(

sigortan var mı? varsa ücretsiz yaptırabilirsin. ben yaptırdım.

Ben hemen hemen butun dislerimde var ama senin bahsettigin genel mi? 1 dis bukadar olmaz imkani yok. Ya da orasi aşiri luks bi yer

Dis klinikleri gec randavu veriyor.Discilerin ucretlerinin boyle olmasi bu yuzden.Bursada 2 sene once maalesef 2 kanal tedavisi icin 1400 odedim.

Hanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum:KK43: benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler :KK43: bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok :KK43:
Bulundugun ilin fakulte hastanesine git ve eger korkuyorsan ogrencilere degil doktora yaptir. . Endodonti bolumundeki doktorlarin isimlerine bak. Birini rasgele soyle talep et, o doktora muayene olmak istyorum de. Ama dolgun dustu ise sadece dolguyla da kurtulabilir belki...
Ben kirilan disimi fakultede yaptrmistim ve disim hic yoktu sadece agzimin icinde koku kalmisti
Ozeldekiler cekeriz kopru mopru dediler..implant diyen bile olmadi dusunn.. fakulteye gittim, kokun icine pivo denen civilerden koyup destek yaptilar ve uzerine de sapka gibi kaplama yapio gecirdiler. Yani kisacasi disim agzimda kaldi bu bir, ikincisi kopru yaptriym diye saglam 2disi daha yontturmamis oldum.. ki zaten cektirsem implant yaptirirdim da. . Caresi varken neden cektireyim ..

700 liraya nasıl bir kanal tedavisiymiş o, başka bir şey olmasın?
Kanal yapip belki dolgu degil de kaplama dis yapcaktir ustune. Normal bi fiyat o zaman..
Ben de 300kanal+300 metal destekli kaplama toplam 600 odemistim. Zirkonyum vs ye girsek ohoo iki katiydi nerdeyse :/
Disi genetik olarak saglam olanlar cok sansli... maddi manevi rahatlar :( kiymet bilsinleer

Hanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum:KK43: benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler :KK43: bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok :KK43:
Yaptırirsin canım. Benim dişlerim devlette yapıldı. Gayette güzel yapılıyor

Ben bir kez özelde yaptım 2 yıl sonra düştü. Son yaptığımı devlette yaptırdım 3 yıldır sorunsuz duruyor.

Okmeydanı ağız ve diş sağlığım merkezine gidebilirsiniz e-randevu alınıyor veya çağrı merkezini arayıp alabilirsiniz

Elbette yaptırabilirsiniz ama ağrınız olmadan gidin. Hemen işleme almayabilirler. Gün verirler muhtemelen.

Bir buçuk sene önce devlette yaptırdım kanal tedavisi su an hala sağlam gayrt memnunum ve dolgum düşmedi . Hemen yanındaki dişi ve karşıdaki dişi de özelde yine kanal yaptırdım bir kaç kez dolgum düştü . Ama kanal kısmında sıkıntı yaşamadım . Denk geleceğiniz doktora bağlı . Neyseki bizim burada özeller o kadar pahalı değil bir kanal 100 tl düşen dolguları yapmak ücretsiz .

Dis klinikleri gec randavu veriyor.Discilerin ucretlerinin boyle olmasi bu yuzden.Bursada 2 sene once maalesef 2 kanal tedavisi icin 1400 odedim.
10 gün sonraya buldum randevu hastaneyi aradim yapiyorlar ama 10 gunde dolgusuz disime bisey olur mu ki :(

Back