- 30 Mayıs 2016
- 285
- 242
- 103
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler icim rahatladi peki her hastsne yapiyormusigortan var mı? varsa ücretsiz yaptırabilirsin. ben yaptırdım.
Tesekkurler icim rahatladi peki her hastsne yapiyormu
Tesekkurler peki genel diş' mi olacak klinik?yaptırabilirsin ben yaptırdım
Bulundugun ilin fakulte hastanesine git ve eger korkuyorsan ogrencilere degil doktora yaptir. . Endodonti bolumundeki doktorlarin isimlerine bak. Birini rasgele soyle talep et, o doktora muayene olmak istyorum de. Ama dolgun dustu ise sadece dolguyla da kurtulabilir belki...Hanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok
Kanal yapip belki dolgu degil de kaplama dis yapcaktir ustune. Normal bi fiyat o zaman..700 liraya nasıl bir kanal tedavisiymiş o, başka bir şey olmasın?
Yaptırirsin canım. Benim dişlerim devlette yapıldı. Gayette güzel yapılıyorHanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok
Hanımlar iyi aksamlar dert gibi gelmeyebilir ama iki gundur kafama takiyorum benim diş dolgum dustu iki gun once özel hastaneye gittim kanal tedavisi lazim dediler 700 lira istediler bunu devlette yaptiramaz miyim lutfen yardjm edin ogrenciyim durumum yok
Agiz ve dis sagligi basindan savmak icin universiteye yolluyor. Universitede ogrencinin onune oturuyorsun. Kobay yapiyorlar resmen.yapması lazım mantıken. ağız ve diş sağlığı merkezleri de var.
10 gün sonraya buldum randevu hastaneyi aradim yapiyorlar ama 10 gunde dolgusuz disime bisey olur mu kiDis klinikleri gec randavu veriyor.Discilerin ucretlerinin boyle olmasi bu yuzden.Bursada 2 sene once maalesef 2 kanal tedavisi icin 1400 odedim.
Tesekkurler canimOkmeydanı ağız ve diş sağlığım merkezine gidebilirsiniz e-randevu alınıyor veya çağrı merkezini arayıp alabilirsiniz