Devlette ikili test yaptıran var mı ?

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
Merhaba kızlar ben tüm takipleri mi A sınıfı bir özel hastanede yaptırdım. 2 li testimide orada yaptırdım. Ultrasonda 800/1 çıkan down sendromu olasılığı kanda biyokimyasal olarak 6/1 çıktı ultrasonda riskli gebelik uzmanım herşeyi mükemmel olarak ifade etti ense kalınlığı 1,7 idi burun kemiğinide çok şükür gördü herşey süper süper dedi ancak kan sonuçlarım çok kötü çıktı sonuç olarak 1/18 risk çıktı amniyosentez veya plesental biyopsi yaptıracağım ama öncesi ya bir başka özel hastanede kan testimi tekrarlayacağım yada para kaygısı olmayan devlet hastanesinde ikili testimi tekrarlatmak istiyorum. Aranızda istanbul'da devlet hastanesinde bu testi yaptıran varmı ben ilk defa gitsem bu testi yaptırmak istiyorum desem yaptırabilir miyim?

Canım devlet hastaneleri ikili test ücretini karşılamıyor üçlü ve dörtlü tarama testini hastanede yaptırabiliyorsun ama tekrardan ikili tarama testi yaptıracaksan özel bir hastanede yaptırman gerekiyor Rabbim hakkında hyırlısını verir inşallah

canım aslında parası hiç önemli değil ben zaten ikiili test için 400 tl verdim şimdide amniyosentez yaptıracağım oda 2100 tl battı balık yan gidiyor yeterki hayırlı sonuç alalım ama benim çabam maddi kaygısı olmayan bir hastanede sonucu teyit edebilmek ikinci bir görüş alabilmek ve kafamda ki soru işaretlerini giderebilmek

bende 19 ocakta amniyosentez yaptırdım istanbulda semiha şakir doğum evinde gayet herşeyi temiz 4 doktor birden giriyor sıvı alımına ve hiç bir ücret talep etmiyorlar

İçini ferah tut ikili test sonuçta tahminlere dayanan bir sonuç, Allahın izni ile herşey yolunda çıkar, ikili testi tekrar yaptırabilmen için o gün tekrar ultrasona girmen ve ölçümlerinin tekrar yapılması gerektiğini biliyorum. Doğrudan gidip ben ikili test yaptırmak istiyorum dersen sanırım yapmıyorlar. Allahım yar ve yardımcın olsun, bebeğine ve sana sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Teşekkür ederim kızlar sanırım amniyosentez sonucu alana kadar ben moralimi yüksek tutamayacağım nefret ettim bu ikili testten ne bu ya birşey vardır yada yoktur tıpta böyle olasılıklarla hareket edilirmi yasaklanmalı taki %100 teşhis koyulabilecek bir test bulana kadar hemde hamilelik gibi hassas bir süreçte böylesi saçma bir test tam bir skandal

bende 19 ocakta amniyosentez yaptırdım istanbulda semiha şakir doğum evinde gayet herşeyi temiz 4 doktor birden giriyor sıvı alımına ve hiç bir ücret talep etmiyorlar

semiha şakir dedigin istanbul cevizlidekimi nasıl doktora gidiyosun randevumu aldın yoksa gunmu veriyolar

MERHABA;
şişli eğitim ve araştırma hastanesine bağlı sarıyerde bulunan hamidiye polikliniği var yeni açıldı gebe hastaya bakan bir doktordan mhrs üzerinden randevu alırsan ben orda ücretsiz yaptırdım sormak istediğiniz bu konu ile ilgili ne olursa yardımcı olabileceğim burdan yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…