şehir farketmez, devlette iyi meme estetiği yapan doktor önerebilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şehir farketmez, devlette iyi meme estetiği yapan doktor
Emre Özenalp kesinlikle ben dün ameliyat oldum kas altı yaptı ameliyatımı intstagramda karşılaşmıştım sağolsun sabırla cevap verdi sorularıma çünkü kafam çok karışıktı muayene olduktan sonra tüm soru işaretlerim gitti inanın fazlasıyla güven veriyor ağrım yok çok şükür gerginlik var sadece ama asla pişman değilim şimdiden mükemmel görünuyor bu kadar doğal olacağını asla düşünmemiştimşehir farketmez, devlette iyi meme estetiği yapan doktor önerebilir misiniz?
Ne kadara yaptrdınız sizEmre Özenalp kesinlikle ben dün ameliyat oldum kas altı yaptı ameliyatımı intstagramda karşılaşmıştım sağolsun sabırla cevap verdi sorularıma çünkü kafam çok karışıktı muayene olduktan sonra tüm soru işaretlerim gitti inanın fazlasıyla güven veriyor ağrım yok çok şükür gerginlik var sadece ama asla pişman değilim şimdiden mükemmel görünuyor bu kadar doğal olacağını asla düşünmemiştim
Evet ne kadarsa?bende kas altı istiyorum.zamanında arkadasım yaptırmış inanılmaz doğal duyuruyorNe kadara yaptrdınız siz
Nekadar ödediniz canm cvplarsanız sevnrmEmre Özenalp kesinlikle ben dün ameliyat oldum kas altı yaptı ameliyatımı intstagramda karşılaşmıştım sağolsun sabırla cevap verdi sorularıma çünkü kafam çok karışıktı muayene olduktan sonra tüm soru işaretlerim gitti inanın fazlasıyla güven veriyor ağrım yok çok şükür gerginlik var sadece ama asla pişman değilim şimdiden mükemmel görünuyor bu kadar doğal olacağını asla düşünmemiştim
Ne kadara yaptrdınız siz
Merhaba hangi şehirde hngi hastnede bu dr ve fiyat yazarmısınızEmre Özenalp kesinlikle ben dün ameliyat oldum kas altı yaptı ameliyatımı intstagramda karşılaşmıştım sağolsun sabırla cevap verdi sorularıma çünkü kafam çok karışıktı muayene olduktan sonra tüm soru işaretlerim gitti inanın fazlasıyla güven veriyor ağrım yok çok şükür gerginlik var sadece ama asla pişman değilim şimdiden mükemmel görünuyor bu kadar doğal olacağını asla düşünmemiştim
Ne kadara oldunuz?Emre Özenalp kesinlikle ben dün ameliyat oldum kas altı yaptı ameliyatımı intstagramda karşılaşmıştım sağolsun sabırla cevap verdi sorularıma çünkü kafam çok karışıktı muayene olduktan sonra tüm soru işaretlerim gitti inanın fazlasıyla güven veriyor ağrım yok çok şükür gerginlik var sadece ama asla pişman değilim şimdiden mükemmel görünuyor bu kadar doğal olacağını asla düşünmemiştim