Devlette detaylı ultrason 18-22. Hafta

Merhaba, siz sabah mı gittiniz detaylı için? Ben de randevu aldım 20+5 olduğumda gidicem siz kaçıncı haftada gitmiştiniz? Memnun kaldınız mı? Bide eşimizi de içeri alıyorlar mı? :) Çok soru sordum hakkınızı helal edin.
Estağfrullah helal olsun :) eşi almıyorlar. Sabah ilk saat randevusu aldım çalıştığım için. Haftalarımı net hatırlamıyorum ama sanırım bir kere 14. Haftamda gitmiştim ve 22. Haftamda gitmiştim

merhaba, bugün Sultangazi haseki eğitim araştırma hastanesinde Ali Çetin’e randevusu alarak gittim. 8.30da randevum vardı. Saat 10.00da randevuya girdim ilk hasta olmama rağmen. Ali Çetin yok randevulara gelmiyor, asistanları bakıyor. Onlar da 09.00 gibi geliyorlar. Bugün asistan doktor geldi , sekreteri 09.20 gibi geldi düşünün sekreter bile dkktordan geç geliyor nasıl oluyorsa. Detaylı için gittim sadece 6 dakika bakıldı. Pek de bilgi vermedi öyle şu iyi bu iyi sadece kendisi baktı öyle. Böbreklerinde genişleme var bebeğin dedi takip edilmesi lazım dedi kalbiyle yüzünü göremedim bir saaat sonra tekrar gel dedi, zaten sekiz buçuktan beri beklediğim için bi on dk daha beklemeye dermanım kalmadı ben de beklemedim. Haftaya özel hastaneye gideceğim kısacası hiç memnun kalmadım detaylı ultrasondan. Zaten biz bakıyoruz ama rapor falan vermiyoruz dedi doktor. Detaylı baktıkları da işte 6-10 dk arası.

:):) aynenn benim 😃 bir arkadaş yazmış resmini paylaştım cerrahpaşada da varmış bakın isterseniz sizde
IMG_1671.png

Çok teşekkür ederim ama ben özele gidicem Medipole, artık vazgeçtim devletten :))

X