Devlette detaylı ultrason 18-22. Hafta

ayyildizs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
239
122
31
Mhrs'den neredeyse tüm hastanelere baktım ama hepsinde detaylı usg yapılmıyor yazıyor. Bu ultrasonu devlette yaptıranlar nasıl randevu aldınız yardımcı olur musunuz?

Mhrs'den neredeyse tüm hastanelere baktım ama hepsinde detaylı usg yapılmıyor yazıyor. Bu ultrasonu devlette yaptıranlar nasıl randevu aldınız yardımcı olur musunuz?
Sen kadın doğuma gidiyosun onlr seni yönlendiriyo öyle MHRS eden alınmıyo bide haftan yaklaştıysa ultrason için randevu bulmakta zor ben özele gidiyorum bıkere devlete gittim 9. Haftada detaylı ultrason için gün al demişti

Devlet hastanesine gittim yeşil alan açıldı perinatoloji randevuları çıkıyor, fakat detaylı yapılmıyor yazıyor.

Ben ilçede bir hastanrye gittim kan aldılar üçlü tarama testi yazıyor üstünde tüpün. Onu elden hastanenin laboratuvarına verdim doktorun doldurduğu bir form ile. Sonra doktorum bana şehir hastanesinden kadın doğuma randevu almamı söyledi. Gidince de perinatolojiden randevu vereceklermiş. Daha gitmedim 18. Haftamdayım. Umarım gittiğimde perinatolojiye gün verebilirler.

Balım öyle yazdıklarına bakma sen.
Ben 2 defa detaylı ultrasona girdim. Öyle yazıyor ama gittiğinde bakıyorlar. Ali Çetin Hoca var, HASEKİ Eğitim araştırma hastanesi Sultangazi Ek binası

Ben 2 defa detaylı ultrasona girdim. Öyle yazıyor ama gittiğinde bakıyorlar. Ali Çetin Hoca var, HASEKİ Eğitim araştırma hastanesi Sultangazi Ek binası
Merhaba, memnun kaldınız mı detaylı bir şekilde baktılar mı. bazıları devlette 10 dk anca bakıyor demişler.

Devlet hastanesine gidip kadın doğuma sonra onlar yeşil alandan perinatoloji açıyor ordan randevu alınıyor mhrs den ,öyle muayene ediyorlar sizi detaylı ultrason yani.
Ebet ikili testi o şekilde yaptırdım, ama tüm perinatoloji bölümlerinde detaylı yapılmamaktadır yazıyor. Bir arkadaşım da öyle yazıyorlar ama bakılıyor dedi yeşil alan açıldı bana 5 hafta önce

Ebet ikili testi o şekilde yaptırdım, ama tüm perinatoloji bölümlerinde detaylı yapılmamaktadır yazıyor. Bir arkadaşım da öyle yazıyorlar ama bakılıyor dedi yeşil alan açıldı bana 5 hafta önce
Allah sağlık versin herkese bende hafta içi gitmiştim özel bir kliniğe perinatolog detaylı için değildi 4bin ödedim

Yaa 4000 ne için ödediniz
Bana şehir hastanesindeki doktor kalbindeki parlakliktan dolayı down ihtimali olduğunu amniyosentez kesinlikle önerdi bende özel de perinatologa gittim bebeği inceledi amniyosentez en son şey dedi bebeği inceledi şuan daha küçük dedi 19 haftada gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gideceğim.bebegi incelemesi için ödedim yani

Bana şehir hastanesindeki doktor kalbindeki parlakliktan dolayı down ihtimali olduğunu amniyosentez kesinlikle önerdi bende özel de perinatologa gittim bebeği inceledi amniyosentez en son şey dedi bebeği inceledi şuan daha küçük dedi 19 haftada gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gideceğim.bebegi incelemesi için ödedim yani
Anladım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hepimize, ikili testte hangi risk yüksekti

Anladım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hepimize, ikili testte hangi risk yüksekti
Üni hastanesine gitmiştim 2li test sonucu için normal dediler elime bir kağıt jir şey vermediler malesef içime şüphe düştü peronatologlar 2li testi merak etti önümüzdeki cuma tekrar randevu alabildim bir gideceğim test sonucunu isteyeceğim inşallah verirler sonuçta sistemde kayıtlıdır diye düşünüyorum (

Ben yaptırdığım hst sitesinde barkod koduyla gördüm sonucu (grafik olan) oradan bakabilirsiniz e nabızda görünmedi bende

Mhrs den alınamıyor cünkü dışardan sadece detaylı için gelenlere cogu hastane bakmıyor. Oraya takipliyseniz zamanı geldiginde doktor detaylıyı de yapıyor. En azından bende böyle olmuştu

Merhaba bende randevu baktım hasekiye yok gebelere bakılmıyor yazıyor hep evimin karşısında hastane nasıl randevu alabilirim tavsiyeniz var mı

Merhaba bende randevu baktım hasekiye yok gebelere bakılmıyor yazıyor hep evimin karşısında hastane nasıl randevu alabilirim tavsiyeniz var mı
Öyle yazıldığına bakma, randevu alıp gidebilrsin Perinatolojiden 🥰

Merhaba, siz sabah mı gittiniz detaylı için? Ben de randevu aldım 20+5 olduğumda gidicem siz kaçıncı haftada gitmiştiniz? Memnun kaldınız mı? Bide eşimizi de içeri alıyorlar mı? :) Çok soru sordum hakkınızı helal edin.

X