Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen kadın doğuma gidiyosun onlr seni yönlendiriyo öyle MHRS eden alınmıyo bide haftan yaklaştıysa ultrason için randevu bulmakta zor ben özele gidiyorum bıkere devlete gittim 9. Haftada detaylı ultrason için gün al demiştiMhrs'den neredeyse tüm hastanelere baktım ama hepsinde detaylı usg yapılmıyor yazıyor. Bu ultrasonu devlette yaptıranlar nasıl randevu aldınız yardımcı olur musunuz?
Merhaba, memnun kaldınız mı detaylı bir şekilde baktılar mı. bazıları devlette 10 dk anca bakıyor demişler.Balım öyle yazdıklarına bakma sen.
Ben 2 defa detaylı ultrasona girdim. Öyle yazıyor ama gittiğinde bakıyorlar. Ali Çetin Hoca var, HASEKİ Eğitim araştırma hastanesi Sultangazi Ek binası
Merhaba, en az yarım saat bakıldı gerçekten çok memnun kaldım, yarın tekrar gideceğim hatta.Merhaba, memnun kaldınız mı detaylı bir şekilde baktılar mı. bazıları devlette 10 dk anca bakıyor demişler.
Devlet hastanesine gidip kadın doğuma sonra onlar yeşil alandan perinatoloji açıyor ordan randevu alınıyor mhrs den ,öyle muayene ediyorlar sizi detaylı ultrason yani.İnşallah alırsınız, karışık bi iş bende anlamadım bunu
Ebet ikili testi o şekilde yaptırdım, ama tüm perinatoloji bölümlerinde detaylı yapılmamaktadır yazıyor. Bir arkadaşım da öyle yazıyorlar ama bakılıyor dedi yeşil alan açıldı bana 5 hafta önceDevlet hastanesine gidip kadın doğuma sonra onlar yeşil alandan perinatoloji açıyor ordan randevu alınıyor mhrs den ,öyle muayene ediyorlar sizi detaylı ultrason yani.
Allah sağlık versin herkese bende hafta içi gitmiştim özel bir kliniğe perinatolog detaylı için değildi 4bin ödedimEbet ikili testi o şekilde yaptırdım, ama tüm perinatoloji bölümlerinde detaylı yapılmamaktadır yazıyor. Bir arkadaşım da öyle yazıyorlar ama bakılıyor dedi yeşil alan açıldı bana 5 hafta önce
Yaa 4000 ne için ödedinizAllah sağlık versin herkese bende hafta içi gitmiştim özel bir kliniğe perinatolog detaylı için değildi 4bin ödedim
Bana şehir hastanesindeki doktor kalbindeki parlakliktan dolayı down ihtimali olduğunu amniyosentez kesinlikle önerdi bende özel de perinatologa gittim bebeği inceledi amniyosentez en son şey dedi bebeği inceledi şuan daha küçük dedi 19 haftada gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gideceğim.bebegi incelemesi için ödedim yaniYaa 4000 ne için ödediniz
Anladım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hepimize, ikili testte hangi risk yüksektiBana şehir hastanesindeki doktor kalbindeki parlakliktan dolayı down ihtimali olduğunu amniyosentez kesinlikle önerdi bende özel de perinatologa gittim bebeği inceledi amniyosentez en son şey dedi bebeği inceledi şuan daha küçük dedi 19 haftada gitmiştim 3 hafta sonra tekrar gideceğim.bebegi incelemesi için ödedim yani
Üni hastanesine gitmiştim 2li test sonucu için normal dediler elime bir kağıt jir şey vermediler malesef içime şüphe düştü peronatologlar 2li testi merak etti önümüzdeki cuma tekrar randevu alabildim bir gideceğim test sonucunu isteyeceğim inşallah verirler sonuçta sistemde kayıtlıdır diye düşünüyorum (Anladım sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah hepimize, ikili testte hangi risk yüksekti
Merhaba bende randevu baktım hasekiye yok gebelere bakılmıyor yazıyor hep evimin karşısında hastane nasıl randevu alabilirim tavsiyeniz var mıBalım öyle yazdıklarına bakma sen.
Ben 2 defa detaylı ultrasona girdim. Öyle yazıyor ama gittiğinde bakıyorlar. Ali Çetin Hoca var, HASEKİ Eğitim araştırma hastanesi Sultangazi Ek binası
Öyle yazıldığına bakma, randevu alıp gidebilrsin PerinatolojidenMerhaba bende randevu baktım hasekiye yok gebelere bakılmıyor yazıyor hep evimin karşısında hastane nasıl randevu alabilirim tavsiyeniz var mı
Merhaba, siz sabah mı gittiniz detaylı için? Ben de randevu aldım 20+5 olduğumda gidicem siz kaçıncı haftada gitmiştiniz? Memnun kaldınız mı? Bide eşimizi de içeri alıyorlar mı? :) Çok soru sordum hakkınızı helal edin.Balım öyle yazdıklarına bakma sen.