Devlette detaylı ultrason 18-22. Hafta

ayyildizs

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
227
119
31
Mhrs'den neredeyse tüm hastanelere baktım ama hepsinde detaylı usg yapılmıyor yazıyor. Bu ultrasonu devlette yaptıranlar nasıl randevu aldınız yardımcı olur musunuz?

Mhrs'den neredeyse tüm hastanelere baktım ama hepsinde detaylı usg yapılmıyor yazıyor. Bu ultrasonu devlette yaptıranlar nasıl randevu aldınız yardımcı olur musunuz?
Sen kadın doğuma gidiyosun onlr seni yönlendiriyo öyle MHRS eden alınmıyo bide haftan yaklaştıysa ultrason için randevu bulmakta zor ben özele gidiyorum bıkere devlete gittim 9. Haftada detaylı ultrason için gün al demişti

Devlet hastanesine gittim yeşil alan açıldı perinatoloji randevuları çıkıyor, fakat detaylı yapılmıyor yazıyor.

Ben ilçede bir hastanrye gittim kan aldılar üçlü tarama testi yazıyor üstünde tüpün. Onu elden hastanenin laboratuvarına verdim doktorun doldurduğu bir form ile. Sonra doktorum bana şehir hastanesinden kadın doğuma randevu almamı söyledi. Gidince de perinatolojiden randevu vereceklermiş. Daha gitmedim 18. Haftamdayım. Umarım gittiğimde perinatolojiye gün verebilirler.

X