• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DEVLETTE BURUN ESTETİĞİ

Sonucu burdan herkese duyuruyorum arkadaşlar kbbden bana en azından bursada yaşayıp şuan devlette kbb doktoruna burun yaptırmak isteyenlere fayda yok bir plastik cerrahi ile görüştüm öğleden sonra derdimi direk anladı inanılmaz güler yüzlü bir adam herşeyi anlattı sonucu nasıl olur ne şekle gelir neyden şikayetçi olduğumu demeden söyledi zaten fiyat aralığına 1700 dedi en fazla fakat ben biraz durumum yok tarzı konuşunca hatta o zaman en fazla 1000 diyelim dedi mayısa ameliat için gün verdi bir hafta öncesinde de hazırlıklar için gideceğim şuan doktordan memnunum iki hastasıyla denk geldim onlarda 25 martta olmuşlar burun estetiği ikiside cok memnundu doktordan ilerleyen zamanlarda da süreci sonucu doktoru paylaşırım tabiki şimdi isim vermiyorum sonucun ne olucağınj bilmeden kimseyi yanıltmıyım ama plastik cerrahiye gidin bence kbbden ümit yok:)
Doktorun kim lütfen benimlede paylaşır misin bende doktor arıyorum burun estetigi için 🙏🙏

merhaba bende devlette yaptırmak istiyorum bursa da yaşıyorum ama güvenemiyorum .Bama da yardımcı olur musunuz .uludag üniversitesinde proglama yaptırın diyorlar ya da özele özel mi devlet mi karar veremedim özel de çok pahalı .
Merhaba kusura bakma yeni görebildim bursa devletteki plastik cerrahilerin tümünden cokca memnun hastalar bende öneri üzerine gittim ama gittiğimde insanlarla denk gelip sohpette ettim hem ilgili hemde anlayışlılar şimdi birebir isim vermiyorum cünkü ameliatı bu cuma olacağım gerçekten bir problem cıkmazsa paylaşırım cünkü öneripte kimseyi yanlış yönlendirmekte istemem şimdiden

Merhaba kusura bakma yeni görebildim bursa devletteki plastik cerrahilerin tümünden cokca memnun hastalar bende öneri üzerine gittim ama gittiğimde insanlarla denk gelip sohpette ettim hem ilgili hemde anlayışlılar şimdi birebir isim vermiyorum cünkü ameliatı bu cuma olacağım gerçekten bir problem cıkmazsa paylaşırım cünkü öneripte kimseyi yanlış yönlendirmekte istemem şimdiden
Çok teşekkür ederim 🤗Olduktan sonra benimle iyi ya da kötü paylaşırsanız çok memnun olurum.Bende kontrole gitmeyi düşünüyorum.Ozeller aşırı pahalı :( Sizden haber bekliyorum tekrardan çok teşekkürler 🤗🤗🤗

Çok teşekkür ederim 🤗Olduktan sonra benimle iyi ya da kötü paylaşırsanız çok memnun olurum.Bende kontrole gitmeyi düşünüyorum.Ozeller aşırı pahalı :KK43: Sizden haber bekliyorum tekrardan çok teşekkürler 🤗🤗🤗
Merhaba ameliyatı oldummm, bugün tamponu cıkartmaya gidiyorum bana dua edin acımasın hiç canı cok tatlı biriyimdir şimdiden cok korkuyorum bu olaydan. Cuma alçılarım cıkacak yani tam 1.haftamda dikişlerle alakalı bir tarih henüz söylemedi doktorum ameliyatım 4 saat sürdü şuan için memnunum ama birşeyi görmeden etmeden daha bunları söylemek için cok erken aslında şu ilk 10günü alçı dikiş işinide atlattıktan sonra hem buradan bilgilendiririm hemde yeni bir konu açıp uzun uzun hergün naısl geçti acıyormu ne oluyor ne yapsak yapmasak tek tek yazarım merak etmeyin. Şimdilik daha cok yeni olduğu için herkesten tek tek dua istiyorum😂😆😊

Merhaba ameliyatı oldummm, bugün tamponu cıkartmaya gidiyorum bana dua edin acımasın hiç canı cok tatlı biriyimdir şimdiden cok korkuyorum bu olaydan. Cuma alçılarım cıkacak yani tam 1.haftamda dikişlerle alakalı bir tarih henüz söylemedi doktorum ameliyatım 4 saat sürdü şuan için memnunum ama birşeyi görmeden etmeden daha bunları söylemek için cok erken aslında şu ilk 10günü alçı dikiş işinide atlattıktan sonra hem buradan bilgilendiririm hemde yeni bir konu açıp uzun uzun hergün naısl geçti acıyormu ne oluyor ne yapsak yapmasak tek tek yazarım merak etmeyin. Şimdilik daha cok yeni olduğu için herkesten tek tek dua istiyorum😂😆😊
Cool geçmiş olsunn 🙏 bende o kadar çok merak ediyorum ki senden haber bekliyordum ona göre hemen bende olmayı düşünüyorum.Muhakkak istediğin gibi olmuştur 🙏öncesi ve sonrası fotoğrafta paylaşır misini sadece burnunu paylaşsana olur yüzünü göstermek istemezsen .O kadar çok merak ediyorum kiii.

Cok gecmis olsun bende burun estetigi olmak istiyorum ne zamandir doktor ariyorum, benide nasil olduguna dagir bilgilendirirsen cok sevinirim fiyat ve doktorun ismi, hastane olarak ta 🤗

Cool geçmiş olsunn 🙏 bende o kadar çok merak ediyorum ki senden haber bekliyordum ona göre hemen bende olmayı düşünüyorum.Muhakkak istediğin gibi olmuştur 🙏öncesi ve sonrası fotoğrafta paylaşır misini sadece burnunu paylaşsana olur yüzünü göstermek istemezsen .O kadar çok merak ediyorum kiii.
Merak etme cok cok ayrıntılı bir şekilde merak edilen daha doğrusu kendimde araştırıp bulamadığım soruların cevaplarını acı eşiğini fiyat bilgisini ameliyattan önce sonra herşeyi paylaşacağım sadece sargılardan cikmasini ve dikişlerinde alınmasını bekliyorum daha ayrıntılı tüm konular hakkında bilgi verebilmek isterim tamponum cıktı endişelenecek bir şey yokmuş ama yarında dikişler alınacak umarım oda cok cok kolay olur ve biter sonrasında paylaşacağım herşeyi 🥰

Cok gecmis olsun bende burun estetigi olmak istiyorum ne zamandir doktor ariyorum, benide nasil olduguna dagir bilgilendirirsen cok sevinirim fiyat ve doktorun ismi, hastane olarak ta 🤗
Yarın dikişlerim alınacak tamponum cıkacak ve ameliyatın üzerinden 1. Haftam olacak sizide bilgilendiririm tabiki tüm bunlar bitince şimdilik dua ve kolaylık diliyorum kendime cünkü cok endişeli ve korkuyorum dikiş aldırmaktan

Ben devlette yaptırdım hiç bir ücret ödemedim deviasyon ve konka hipertrofisi de vardı onunla beraber dışınıda yaptı ve çok güzel oldu

Merak etme cok cok ayrıntılı bir şekilde merak edilen daha doğrusu kendimde araştırıp bulamadığım soruların cevaplarını acı eşiğini fiyat bilgisini ameliyattan önce sonra herşeyi paylaşacağım sadece sargılardan cikmasini ve dikişlerinde alınmasını bekliyorum daha ayrıntılı tüm konular hakkında bilgi verebilmek isterim tamponum cıktı endişelenecek bir şey yokmuş ama yarında dikişler alınacak umarım oda cok cok kolay olur ve biter sonrasında paylaşacağım herşeyi 🥰
ins çok kolay olur 🤗🤗🙏 valla senden çok ben merak ediyorum 😍sabırsızlıkla bekliyoruz bizi unutma 🤗😀😀

Yarın dikişlerim alınacak tamponum cıkacak ve ameliyatın üzerinden 1. Haftam olacak sizide bilgilendiririm tabiki tüm bunlar bitince şimdilik dua ve kolaylık diliyorum kendime cünkü cok endişeli ve korkuyorum dikiş aldırmaktan
Nasil gecti canim hersey normaldir insallah, bizleri unutmadin dimi, sonuclari ve bilgileri bekliyoruz😊

sizbkime yaptırdınız ve nerde yaptırdınız paylaşır mısınız 🙏
Herşeyi tek tek anlattım
Linkte bırakayım yine aynı şekilde okursanız aklınızda hiç soru kalmaz

Nasil gecti canim hersey normaldir insallah, bizleri unutmadin dimi, sonuclari ve bilgileri bekliyoruz😊
Herşeyi sizin için anlattım🎈

Herşeyi sizin için anlattım🎈
Cok tesekkur ederim🤗, daha yeni hersey ama seklinden memnunmusunuz ve hangi hastane ve doktorun ismini rica etsem

Merhaba burun estetiğinizi nerde ve ne kadara yaptırdınız

Merhaba burun estetiğinizi nerde ve ne kadara yaptırdınız

Back
X