• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlette Aşılama?

cicekgil

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
1.776
1.429
333
Merhaba herkese pcosluyum adet olmuyorum. Klomen tedavisinde yumurtalarım uyarılmadı oluşmadı cogunlukla. Dr tüp bebege yönlendirdi. Devlet üni hastanesinden randevu alabildim. Eşimle kayıt olduk. Önce aşılama dendi... Adet 2.günü aile hekiminde kan verip sonuçlarla gelin dediler.. sorun şu ki aile hekiminin kan laboratuvarı çok berbat. Defalarca tecrübe ettim. Kan sonuçları 5günden aşaği çıkmıyo. Söktürücü alcam adet olunca oradan kan versem adet bitiminde belki anca çıkar sonuçlar. Bu durumda yapılacak baska yöntem var mı bilgi almak için arıyorum telefonları da açmıyolar 😒

Aşılama hakkında hiçbi bilgim yok yine yumurta uyarıcı ilaç gonal f verilmeyecek mi bu ilaçlar adetliyken başlanıyor değil mi? Yoksa farklı bi yöntem mi uygulanıyor aşılamada 🙄🙄

Sizin işinizi kolaylaştırmak için aile hekiminden kan verin demişler gibi geliyor. Hastaneye gidip de kan verebilirsiniz

şimdiden kan verebılırsın.. adetın ıkıncı gunu devlet hastanesıne gıtmen muhım cunku ıkıncı yada ucuncu gunu gobekten ıgnelere baslanıyor.

Back