• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devletin yaptigi maddi yardimlar?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
acik kapiya maddi yardim basvurusunda bulunmustum pandemiye basvurun diye cevap geldi pandemiye daha once 2 kere basvurmustum zaten aile calisma ve sosyal hizmetlerden bin tl aldigim icin reddedildi bir kere bin tl aldigim icin devletin baska kollarina yaptigim butun basvurular red mi edilcek? belediyeye basvuru yapmistim cvp gelmedi internetten basvuracagim bildiginiz bi yer var mi?

Bin TL yardım bu dönemde sadece bir kereliğine veriliyor alan kişilere. İkinci defa kimse alamiyor. Diğer yardımların bununla bir alakası yok. Uygun gorulmemistir sadece

Bin TL yardım bu dönemde sadece bir kereliğine veriliyor alan kişilere. İkinci defa kimse alamiyor. Diğer yardımların bununla bir alakası yok. Uygun gorulmemistir sadece
bin tl nin bir kere verildigini biliyorum uygun olmasam bin tlde verilmezdi ayrica niye uygun olmayayim ne malim mulkum var ne maasim

bin tl nin bir kere verildigini biliyorum uygun olmasam bin tlde verilmezdi ayrica niye uygun olmayayim ne malim mulkum var ne maasim
Maalesef bu sefer de ellerine yüzlerine bulastirdilar. Ben de çoğu ihtiyacı olanın faydalanamadigini düşünüyorum. Ahbap derneğine de başvurun.

katılıyorum, ahbap derneği baya yoğun çalışarak gerçekten ihtiyacı olanlara ciddi destekler veriyor. yalnız yoğunluktan dolayı yardımı ulaştırmaları geç olabilir yani sıraya alıyorlar bildiğim kadarıyla.

Back
X