• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet veya üni. Hastanesinde aşılama ücretsiz mi ??? Bilen yazsın lütfen ❤❤

Yasinin_Annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2016
2.987
3.595
83
Arkadaşlar merhaba..

Ben 1.5 yıldır sebepsiz hamile hiç hamile kalamadım son 2 aydır da klomen kullandım bu ay yine olmazsa aşılama istiyorum özelde 1000 tl yi buluyormuş ücreti..

Devlet hastanesinde yada üniversite hastanesinde ücretsiz midir bilen yazarsa çok sevinirim..

Saol arkadaşım özel kadar tutmaz galiba dimi.. 500 e fln mı patlar acaba
Hiç bilmiyorum aslında ben ilaçları kullanmıştım 250 lira filandı heralde aşılama ignesiyle en fazla 500 tutar. Inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz. Klomenden daha iyi aşılama ilaçları ben gonal f yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma ignesi kullanmıştım

Hiç bilmiyorum aslında ben ilaçları kullanmıştım 250 lira filandı heralde aşılama ignesiyle en fazla 500 tutar. Inşallah hayırlısıyla bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz. Klomenden daha iyi aşılama ilaçları ben gonal f yumurta buyutucu iğne ve ovitirelle catlatma ignesi kullanmıştım

Ben de 2 aydır ovitrelle kullanıyorum canım inşallah hamileyimdir gerek kalmaz artık çok sağol..

Sen hamile misin naptın ?? İşe yaradı mı

Rabbim derman aratmadan dertlemdiğimiz konuda bizleri feraha cıkartsın inşAllah. AMİN. inşAllah gerek kalmaz cnm. Ben dün bu aşılamayı merak edip arastırmak istedim kadında eger 3-4 olgunlaşmış yumurta varsa cogul gebeliği önlemek için aşı yapılmıyormuş. Bunun bi nedeni var mı??

Rabbim derman aratmadan dertlemdiğimiz konuda bizleri feraha cıkartsın inşAllah. AMİN. inşAllah gerek kalmaz cnm. Ben dün bu aşılamayı merak edip arastırmak istedim kadında eger 3-4 olgunlaşmış yumurta varsa cogul gebeliği önlemek için aşı yapılmıyormuş. Bunun bi nedeni var mı??
Hiç bilmiyorum canım ama aşılamayla ikiz de oluyor ona eminim.. duaların için de Allah razı olsun canım

Canim gecen universite hastanesinde sordum hastane 250 tl aliyormus ilaclarla beraber 1000-1500 arasi gibi fiyat cikardi dr vucudunun ilaca verdigi tepkiye bagli gec cevap verirse daha cok paran gider dedi

Bizim bi tanidik aşilamayla 3uz dogurdu canim demek ona aşi yapmamislaf

Canim gecen universite hastanesinde sordum hastane 250 tl aliyormus ilaclarla beraber 1000-1500 arasi gibi fiyat cikardi dr vucudunun ilaca verdigi tepkiye bagli gec cevap verirse daha cok paran gider dedi

E ben medikale sordum 800-1000 arasında tutar dedi doktorum, devletin ücretsiz olması lazım aslında sadece ilk 250yi ödesek yeter :)

Keşke oyle birsey olsa kuzum ilaclar pahali tutuyormus dedigine gore ozel daha uygun
Aynen özel yine ile ve hastaneye göre değişir ben en iyisi üniversite hastanesine gidip bi sorıym canım 8 mayıs regl günüm eğer olursam 2. Günü gitmem lazım aşılama için randevu da bulmam lazım..

Back