• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet mi özel mi

Camgulu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
2.772
6.548
158
Tatlis ikiz hamisleri ve anneleri dogumu devlette mi yoksa özel de mi düşünüyorsunuz... ben sahsen ozel istiyorum.. ama özel son anda riskli diyip devlete yollar mi ki diye korkuyorum bir yandan. Siz ne yaptiniz veya yapacaksiniz

Canim ben de her yerde bunu sorusturuyorum. Ben de universite hastanesi taraftariyim acikcasi. Hangi sehirdesin?

Canim ben de her yerde bunu sorusturuyorum. Ben de universite hastanesi taraftariyim acikcasi. Hangi sehirdesin?

Istanbul dayim canim. Ilk kizimi egitim arastirmada doğurdum cok yanliz kaldim valla fobi olustu. Simdi herkes yanimda olsun istiyorum.

Istanbul dayim canim. Ilk kizimi egitim arastirmada doğurdum cok yanliz kaldim valla fobi olustu. Simdi herkes yanimda olsun istiyorum.

O da dogru haklisin. Ozel hastanenin en guzel yani ozel oda. Ben de istanbulda olsam ozelde yapardim. Bi senedir ankaradayim. Uni hastanesi disinda devlet gene dusunmem.

O da dogru haklisin. Ozel hastanenin en guzel yani ozel oda. Ben de istanbulda olsam ozelde yapardim. Bi senedir ankaradayim. Uni hastanesi disinda devlet gene dusunmem.

Hayirlisi olsun bakalim. Allah sag sağlim almayo.nasip etsin bebelislerimizi insaallh.. ankara da ki hastaneleri hic bilmiyorum ben.

Anadolu yakasinda oturuyorum eve yakin hastanelerden biri. Tanidigimizin komsu kızı orada hemsire kadin dogumu ve yenidogani iyidir demis.

Anadolu yakasinda oturuyorum eve yakin hastanelerden biri. Tanidigimizin komsu kızı orada hemsire kadin dogumu ve yenidogani iyidir demis.
Hmm ben de anadoluda oturuyodum memorial kosuyolu, acibadem kozyatagi ve central kozyataginda dogum yapti arkadaslarim. Ben acibadem kozyatagina gitmistim kadin doguma bekarken. acibadem kadikoye de gitmistim orda da bi kadin vardi cok tatli herkesin sevdigi. Ama isimler aklimda yok. Anadolu yakasinda bence her sey iyi ya. Avrupada da oturdum yillarca. Orda iyi her sey para.

Hmm ben de anadoluda oturuyodum memorial kosuyolu, acibadem kozyatagi ve central kozyataginda dogum yapti arkadaslarim. Ben acibadem kozyatagina gitmistim kadin doguma bekarken. acibadem kadikoye de gitmistim orda da bi kadin vardi cok tatli herkesin sevdigi. Ama isimler aklimda yok. Anadolu yakasinda bence her sey iyi ya. Avrupada da oturdum yillarca. Orda iyi her sey para.

Oralar bayagi uzak bana. Ama bencede anadolu daha rahat. Bende seviyorum burayi...

Tatlis ikiz hamisleri ve anneleri dogumu devlette mi yoksa özel de mi düşünüyorsunuz... ben sahsen ozel istiyorum.. ama özel son anda riskli diyip devlete yollar mi ki diye korkuyorum bir yandan. Siz ne yaptiniz veya yapacaksiniz
Bende o konuda kararsızım devlet istiyorum kadın ve Doğuma yönelik hastane ama sert muameleden ve başıma ne gelicek diye endişe ediyorum açıkcası

Devlet hastanelerinde de özel oda var tabi ücret ödüyorsunuz ve yanınızda refakatçi kalabiliyor
Bence devlet mi özel mi den daha önemli olan nokta eğer çoğul gebeyseniz bebeklerinize olası bir acil durumda müdahale edilebilecek donanım var mı yok mu bu soru olmalı kuvez ve hastanenin sağlık yeterliliği o kadar önemli oluyor ki bazen günlerce bazen haftalarca orada kalabiliyorsunuz bu yüzden yeterli donanıma sahip olan bir yer araştırın Allah herkese gönlünce sağlıklı doğumlar nasip etsin :)
Ankara'daki arkadaş ben Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım :)

Back