Devlet hastenesinde tüp bebek için ne yapılmalıdır?

mrs_bulbulll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
6
2
39
merhaba arkadaşlar;
Devlet hastanesine tüp bebek için başvurmak istiyorum. Maddi olarak çok daha kolay olduğunu okudum. Öncelikle ne yapmam gereklidir. hangi braştan randevu almalıyım??

Benim size tavsiyem adam akıllı bi doktor seçmeniz. Ben hem devlet hastanesi hem üniversite hastanesi hemde özel hastaneden çok çektim.Allah razı olsun gurur polat hocam cüzi bir fiyatla hiç kafamızı ve bedenimizi yormadan ilk transferde mutluluğu yakaladık.Gurur hocam 'ın bilgisi bambaşka anlatılmaz yaşanır.

merhaba arkadaşlar;
Devlet hastanesine tüp bebek için başvurmak istiyorum. Maddi olarak çok daha kolay olduğunu okudum. Öncelikle ne yapmam gereklidir. hangi braştan randevu almalıyım??
Ben ozelde asilama devlette universitr hastanesinde tüp yaptirdim. Oncelikle tüp bebek alaninda calisan bir kadin dogumcuya muayene olmalısın zaten burasi ipin ucu gerisi corap sokugu gbi geliyor. Bu sirada esinde urolojiye muayene olsun. Tahliller vs var derken ilerliyor gozunuzde buyutmeyin. Evet maddi olarak daha kolay ben hocaya gittiğim icin muayenesi ücretli fakat tahliller vs ücretsiz

Devlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor boşuna zaman kaybetmeyin derim durumunuz iyiyse özele gidin
İlgi meselesi tamamen muhattap olduğun kisilere bagli genelleme yapmamaliyiz bence ozelede gittim devlete de gittim iki tarafinda ilgisindende memnun kaldim yalan yok. Hatta gittiğim başka bir özel hastanede doktor bana yanlis teshis koyup aylarca yanlis ilaclari kullanmama sebep oldu devlette ki doktorlar anladi gerçek sorunumu. Aslolan isini hakkiyla yapan kişilere denk gelebilmek

merhaba arkadaşlar;
Yaşadığın şehirdeki tıp fakültesinin tüp benek bölümüne başvuracaksın
Formalıteden ıki aşılama yapacaklar sonra aylarca tüp bebek sırası bekleyeceksin

Uludağ üni de boşa giden 2 senem var
Ve sırf formaliteden yapılan iki Negatif aşılamam
Ama rapor çıkarıp özelde kullanabilirsin

Merhabalar
Eşin tahlillerini bitirdi, korona muhabbeti gectikten sonra heyet raporu için randevu alacak..
Heyetten sonraki aşama ne kadar sürüyor bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim..

canım bende arkadaşlar gibi düşünüyorum devlette zaman kaybetme hiç rapor al özele git bahçecide yaptırdım ben mesela raporda geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…