- 26 Ocak 2018
- 6
- 2
- 39
-
- Konu Sahibi mrs_bulbulll
Ben ozelde asilama devlette universitr hastanesinde tüp yaptirdim. Oncelikle tüp bebek alaninda calisan bir kadin dogumcuya muayene olmalısın zaten burasi ipin ucu gerisi corap sokugu gbi geliyor. Bu sirada esinde urolojiye muayene olsun. Tahliller vs var derken ilerliyor gozunuzde buyutmeyin. Evet maddi olarak daha kolay ben hocaya gittiğim icin muayenesi ücretli fakat tahliller vs ücretsizmerhaba arkadaşlar;
Devlet hastanesine tüp bebek için başvurmak istiyorum. Maddi olarak çok daha kolay olduğunu okudum. Öncelikle ne yapmam gereklidir. hangi braştan randevu almalıyım??
İlgi meselesi tamamen muhattap olduğun kisilere bagli genelleme yapmamaliyiz bence ozelede gittim devlete de gittim iki tarafinda ilgisindende memnun kaldim yalan yok. Hatta gittiğim başka bir özel hastanede doktor bana yanlis teshis koyup aylarca yanlis ilaclari kullanmama sebep oldu devlette ki doktorlar anladi gerçek sorunumu. Aslolan isini hakkiyla yapan kişilere denk gelebilmekDevlet hastaneleri hiç ilgilenmiyor boşuna zaman kaybetmeyin derim durumunuz iyiyse özele gidin
Yaşadığın şehirdeki tıp fakültesinin tüp benek bölümüne başvuracaksınmerhaba arkadaşlar;
Devlet hastanesine tüp bebek için başvurmak istiyorum. Maddi olarak çok daha kolay olduğunu okudum. Öncelikle ne yapmam gereklidir. hangi braştan randevu almalıyım??
MerhabalarYaşadığın şehirdeki tıp fakültesinin tüp benek bölümüne başvuracaksın
Formalıteden ıki aşılama yapacaklar sonra aylarca tüp bebek sırası bekleyeceksin
Uludağ üni de boşa giden 2 senem var
Ve sırf formaliteden yapılan iki Negatif aşılamam
Ama rapor çıkarıp özelde kullanabilirsin