- 24 Ocak 2019
- 6
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi zehracann06
arkadaşlar merhaba, toplumumuzda gördüğüm kadarıyla malesef en çok parayı isteyen doktor en iyi doktor şeklinde malesef bir algı var. bunu fırsat bilen doktorlar ise artık neredeyse bir araba hatta ev parasına burun estetiği yapıyor. insanlarımız neden devlet hastanelerine güvenmiyor? bence özel daha riskli karşınızdaki kişiler doktordan sekterine kadar size hasta değil paralı müşteri muamelesi yapıyor tamam devlette çok ilgili olduklarını söyleyemem ancak en azından devlet olduğu için ilgisiz diyoruz özelde resmen para için muamele gördüğün o kadar açık. bence burun estetiği konusunda devlet hastanelerine güvenin burun estetiği hem zorluk hemde maddi açıdan dünyanın en basit ve kolay ameliyatlarından birisidir. babam doktor olduğu için biliyorum özelde doktor size 10-20 bin tl diyor ama arkaplanda bunun bu maliyette olmadığını sadece işin içinde yakında olanlar biliyor. devlettede çok iyi doktorlar var foruma ve genel olarak çevreme baktığım zaman düşme, burunun eski haline gelmesi gibi 2. 3 . ameliyatı olan çoğu insan milyarlarca para verip özelde olmuş insanlar bu oran devlette o kadar az ki emin olun benim çevremde yaklaşık 2 3 bin tl verip çok iyi buruna sahip olan tanıdıklarım var ne zaman burnunda bir sorun olan birisini görsem mutlaka özel hastanede ameliyat olmuş oluyor. ben devletin ortamını beğenmiyorum derseniz devletteki doktorlar özel hastanelerdede sürekli özelde çalışan bir doktora vereceğiniz paranın yarısına ameliyat yapıyor. yani tercihiniz özel bile olsa mutlaka doktor seçiminiz devletten olsun.