Devlet hastanesine randevusuz kaç gün gidilir

Kalpsev

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
105
39
27
Devlet hastanesinde muayene olduktan sonra muayene kontrolü kaç gün oluyor. Randevusuz kaç gün içinde sonuç göstermeye gidilir

Tahlil yaptıysanız saat kaçta çıkacağını söylüyorlar. Doktorunuz hangi gün oradaysa gidip sonuç gösterebilirsiniz,akşamları poliklinik doktorları yoktur acile gidersiniz

Devlet hastanesinde muayene olduktan sonra muayene kontrolü kaç gün oluyor. Randevusuz kaç gün içinde sonuç göstermeye gidilir
daha yeni gıttım dün , geçen haftaydı alınan kan salı çıkar hasta kayıt açtır dedi sekreterlikten söyledim sonuç için hasta kayıt açtırmak istiyorum diye aradan girdim

daha yeni gıttım dün , geçen haftaydı alınan kan salı çıkar hasta kayıt açtır dedi sekreterlikten söyledim sonuç için hasta kayıt açtırmak istiyorum diye aradan girdim
Bende gittim hamilelikte 36 hafta öncesinde 1 kerelik randevusuz gitme hakkım varmış 36 haftalıkta sonra randevusu gidiliyormuş

Muayene olduğunuz gün dahil 10 gün içinde randevusuz muayene olabilirsiniz
Teşekkür ederim aradım sordum 10 gün dediler 10 gün dolmadan gideyim dedim gittiğim günde doktorlar seminere gitmişler boşuna gittim bide uzak gittiğim hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…