- 13 Aralık 2008
- 445
- 69
Merhaba arkadaşlar, ben hamilelik kontrollerimi özel doktorda, özel muayanesinde yaptırıyorum. Doktorum ızmir'de. Bense Aydın'dayım. 32 haftamı doldurdum, fakat 37'ye kadar çalışmak için devlet hastanesine gittim, malum işyeri özel rapor kabul etmiyor.
Hastanedeki doktor, benim doktorun ultrasonunu kabul etmedi, ultrason için hastane 1 hafta sonraya randevu verdi. Bir de ben sana 37'ye kadar çalışır raporu vermek zorunda değilim dedi, özele gidiyorsunuz işiniz düşünce buraya geliyorsunuz vs. söylendi. Sanki siz işinizi doğru yapıyorsunuzda biz size gelmiyoruz... Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. 1 hafta sonraya randevu vermek ne demek ya?
Ben yasal iznimi haketmiş olduğum halde 33-34de bana rapor vermiş olacak.
ızmir'de devlet hastanesinden tanıdık bir doktor ayarlayıp , rapor almam lazım kızlarrr..
Benimle aynı sorunları yaşayanınız var mı , ne yaptınız.?
Off offf..
Hastanedeki doktor, benim doktorun ultrasonunu kabul etmedi, ultrason için hastane 1 hafta sonraya randevu verdi. Bir de ben sana 37'ye kadar çalışır raporu vermek zorunda değilim dedi, özele gidiyorsunuz işiniz düşünce buraya geliyorsunuz vs. söylendi. Sanki siz işinizi doğru yapıyorsunuzda biz size gelmiyoruz... Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam. 1 hafta sonraya randevu vermek ne demek ya?
Ben yasal iznimi haketmiş olduğum halde 33-34de bana rapor vermiş olacak.
ızmir'de devlet hastanesinden tanıdık bir doktor ayarlayıp , rapor almam lazım kızlarrr..
Benimle aynı sorunları yaşayanınız var mı , ne yaptınız.?
Off offf..
Son düzenleme: