• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde tüp bebek yaptırma da tedirgin olanlar

Merhaba bende Gürgan klinik düşünüyorum da memnun musunuz? Murat hoca nasıl ilgileniyor mu ? Benim durumum biraz zor denildi . Yumurta gözükmüyor büyümüyor . Yani özel olarak ilgilenilmesi takip edilmesi gerekiyor . Murat hocayı tavsiye edermisiniz ? Bana direk prp yapılmalı dedi . Tedirgin oldum açıkçası

Okadar ilgili o kadar tatlı bir hoca ki sıfır stresle yaptırdım tüp bebeği. Banada mikroçip yöntemi uyguladı. İlk tüp bebeği başka yerde yaptırdığım da 1 tane elde ettiler. Murat hocada 6 tanesi donduruldu bir tanesi de transfer edildi oda tuttu çok şükür. Hamilelik olduğunda da doğuma kadar istediğim an ulaştım çokta ilgilendi saolsun

Ço
Okadar ilgili o kadar tatlı bir hoca ki sıfır stresle yaptırdım tüp bebeği. Banada mikroçip yöntemi uyguladı. İlk tüp bebeği başka yerde yaptırdığım da 1 tane elde ettiler. Murat hocada 6 tanesi donduruldu bir tanesi de transfer edildi oda tuttu çok şükür. Hamilelik olduğunda da doğuma kadar istediğim an ulaştım çokta ilgilendi saolsun

Çok teşekkür ederim . Biraz zorlanıyorum açıkçası hangi kliniği tercih etmem gerektiği hakkında. Murat hocayla ilgili yorumlar çok az o yüzden size danışmak istedim . Tekrar teşekkür ederim . Allah bağışlasın 💐

Back