İnsaAllah ilk denemede tutar arkadaşim sevgilerbende devlette yapıcam ama antalyada canım
Mrhb canım sonuç ne oldu İnsaAllah tutmuştur bende yaptırmak istiyorum devlete nasip bakalım yaza insaAllahmerhaba ben yaptırdım İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. iğnelere 1340 tl ödedim ilk transferimdi transfer için 744 tl ödedim. onun dışında progesteron ve toplamadan sonra kullanılacak ilaçlara 300tl civarı ödedim.
daha belli değil cuma günü kan vereceğim o zaman belli olacak. inşallah vardır.Mrhb canım sonuç ne oldu İnsaAllah tutmuştur bende yaptırmak istiyorum devlete nasip bakalım yaza insaAllah
Hadi inşaAllah müjdeli haberini alırız canımdaha belli değil cuma günü kan vereceğim o zaman belli olacak. inşallah vardır.
Ilk tup bebek denemeniz mi memnun kaldiniz mi pekidaha belli değil cuma günü kan vereceğim o zaman belli olacak. inşallah vardır.
Sonucunu cok merak ediyorum insallah pozitiftir . Ben de onumuzdeki ay oraya başlıyorumdaha belli değil cuma günü kan vereceğim o zaman belli olacak. inşallah vardır.
Kan verdin midaha belli değil cuma günü kan vereceğim o zaman belli olacak. inşallah vardır.
merhaba ben yaptırdım İstanbul Kanuni Sultan Süleyman hastanesinde. iğnelere 1340 tl ödedim ilk transferimdi transfer için 744 tl ödedim. onun dışında progesteron ve toplamadan sonra kullanılacak ilaçlara 300tl civarı L Loriklorik
evet pozitif çok şükür darısı başınıza inşallahSonucunu cok merak ediyorum insallah pozitiftir . Ben de onumuzdeki ay oraya başlıyorum
verdim canım çok şükür pozitifKan verdin mi
Ayyy cok sukur cok sevindimmmmmmevet pozitif çok şükür darısı başınıza inşallah
sorununuz neydi acaba bende devlette yaptıracağım ?evet pozitif çok şükür darısı başınıza inşallah
cuma günü 195.5 çıktı 4 gün sonra 1000 küsür çıktıAyyy cok sukur cok sevindimmmmmmkac cikti degrriniz yaa masalllaaahh cok sevindimmmm . Ilk tup bebek deneyimi mi sprun neydo
açıklanamayan infertilite sorunum.sorununuz neydi acaba bende devlette yaptıracağım ?
canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsincuma günü 195.5 çıktı 4 gün sonra 1000 küsür çıktıevet ilk tüp bebek deneyimim benim sorunum açıklanamayan infertilite. tüm değerler normal ama gebelik oluşmuyor.
ya benim eşimden kaynaklı 6 senedir olmuyoraçıklanamayan infertilite sorunum.
Sağlıkla gelsin melek maaşallah sizeverdim canım çok şükür pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?