Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cuma günü 195.5 çıktı 4 gün sonra 1000 küsür çıktı evet ilk tüp bebek deneyimim benim sorunum açıklanamayan infertilite. tüm değerler normal ama gebelik oluşmuyor.
Canım tamamlayıcı sağlık sigortası var onu yapabilirsin bir sene boyunca geçerli özelde hiç bir ücret ödemiyorsun ama sgk olması lazım sigortayı yaparken herşey dahil etmen lazım buna tüp bebek doğum herşey dahil 10 muane hakın var ınterneten araştır istersen bende yapmayı düşünüyorum
Canım tamamlayıcı sağlık sigortası var onu yapabilirsin bir sene boyunca geçerli özelde hiç bir ücret ödemiyorsun ama sgk olması lazım sigortayı yaparken herşey dahil etmen lazım buna tüp bebek doğum herşey dahil 10 muane hakın var ınterneten araştır istersen bende yapmayı düşünüyorum