Devlet Hastanesi'nde tüp bebek süresi

Hilalces

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
11
0
27
Merhabalar ben Eskişehir Yunus Emre devlet Hastanesi'nde tüp Bebek tedavisine başladım
Şuan tahlil işlemlerim sürüyor acaba tüp bebek tedavisi kaç sy kaç gün sürüyor aşamalar nelerdir bilgi verir misiniz

Sizin Durumunuza göre değişir , uygulanacak tedavi yöntemine göre falan.ama devlette yıllar da sürebilir.ben eskişehirde tip fak. 3,5 yıl gittim geldim.en sonunda pandemi nedeniyle kapattılar bir süreliğine orayi, acibademe gittik, çok hızlı ilerledi süreç, şimdi ikizlerim 15 gunluk kucagimda çok şükür. Maddi acıdan ödeyebilecek durumdaysanız acıbadem hast.gidin vakit kaybetmeyin. Doktor da gerçekten çok başarılı, pozitif çok sonuç alıyor. Ilk muayene ücretsiz. Eşinle bir gidip görüşün vbence

Evet ben acıbadem hastanesinde nicel Taşdemir doktora gittim görüşme yaptım fiyat ve aşamalardan bahsetti zaten ama bütçem uygun olmadığı için oraya Yunus Emre'ye gittim orada Teoman beyi çok önerdiler çok memnun şuan sadece kan tahlil o işlemlerim sürüyor duruma göre aşılama yada tüp bebek yaparız dedi bı süreci merak ettiğim için sordum inşallah o kadar uzun sürmez (((

Doktorunuzun ismi nedir acaba

Merhabalar ben Eskişehir Yunus Emre devlet Hastanesi'nde tüp Bebek tedavisine başladım
Şuan tahlil işlemlerim sürüyor acaba tüp bebek tedavisi kaç sy kaç gün sürüyor aşamalar nelerdir bilgi verir misiniz

Merhaba canım ben ocak ayında regl ıken gittim doktor ıle gorusmeye gecırmıs oldugum amelıyatlar yumurta takıplerı hepsınden bahsettım doktora o gun doktor bize gereklı evrak lıstesını verdı eşimden sperm benden rahım film istedi bir regl dönemı süre verdı iyice dusunmemız ıcın 14 şubatta reglım 2. Gunu gittik eşimle dosyamızı olusturmak ıcın benm kanımı aldılar ogun 1.30 da tekrar gittim sonuc ıcın doktor hemen ilaçlarımı verdı ogun basladım iğnelere 16 mart ta opu oldum dondurulmus transfer yapıldı benım doktorum taze ye sıcak bakmıyor genel de rahım dınlendırıyor ıkı regl bekledım 2. Reglımn 2. Gunu gittim ılaclara gene basladım 16 nısan transfer oldum akdenız tıp fakültesinde şafak bey doktorum

valla ben bir sene gittim geldim devlete, arkadşıma direk yaptılar eşinde sorun var diye, ben de pco var diye prosedürlere aykırıymışım diye yapmadılar.çok büyük sorun olmadığı içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…