Devlet hastanesinde tekrar randevu bulamamak

Payment00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.499
3.871
63
Kizlar ya ben mhrs den randevu aliyorum devlet hastanesine giderken.ama gittiģim doktora bi daha asla randevu bulamiyorum kesinlikle adi bile cikmiyo sistemde bu neden oluyo?

İnternet den randevuları en erken 2 gün önceden alınabiliyor genelde güşündüğünüz tarihten 2 gün önce deneyin birde doktorların hastanede bulunma günleri var her gün olmuyorlar randevu sistemini devamlı kontrol edin doktorunuz olduğu gün denk geldiğinde alırsınız geçmiş olsun

MHRS Uygulamasını indirip her gece 12de kontrol etmenizi öneririm. 2 haftaya kadar randevu verildiği için anında doluyor en erken 2 hafta sonrasına bulmuş oluyorsunuz. Ben genelde gittiğim günün gecesi bir sonraki randevumu alıyorum yoksa dediğiniz gibi randevu çıkmıyor.

MHRS Uygulamasını indirip her gece 12de kontrol etmenizi öneririm. 2 haftaya kadar randevu verildiği için anında doluyor en erken 2 hafta sonrasına bulmuş oluyorsunuz. Ben genelde gittiğim günün gecesi bir sonraki randevumu alıyorum yoksa dediğiniz gibi randevu çıkmıyor.
Kadın doguma gidicem.adetinin 2.gunu gel dedi.onuda tam bilemedigimden alamadim ama surekli bakiyorum yok yok.valla bulamasamda gidicem artik napim

İnternet den randevuları en erken 2 gün önceden alınabiliyor genelde güşündüğünüz tarihten 2 gün önce deneyin birde doktorların hastanede bulunma günleri var her gün olmuyorlar randevu sistemini devamlı kontrol edin doktorunuz olduğu gün denk geldiğinde alırsınız geçmiş olsun
Hergun bakiyorum hatirlatma koydum hatta doktorun randevusu olunca hatirlatsin diye ama hala yok.nasil olcak bilmiyorum.tesekkur.ederim

Back
X