Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Göğüslerim sosyal hayatımı çok fazla etkiliyor..
2 beden büyütmek istiyorum..
Hamile kalınca büyür diyorlar ama şuan ki psikolojimi anlamıyor kimse :)
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S

Arkadaşlar maddi durumum buna el vermeyecek o yüzden devlet hastanesinde silikon taktırmayı düşünüyorum.
Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Kesin kararımı verdim..
Ama maddi sorundan dolayı özel bir doktora gidip para veremicem.. Sigorta karşılıcak yarısını sanırım.. O şekilde ucuza gelicek.. :S

devlet hastenelerınde estetık amelıyat olduğunu sanmıyorum ama
sıgorta estetıgı karsılamıyor bunu bılıyorum

Ne önerirsiniz ?
Sizce sağlıklı olur mu ?
21 yaşındayım..
Kesin kararımı verdim..

hamile kalınca meme dokusu sütten ötürü büyür hamilelik ve emzirme döneminden sonra eski haline geri döner hatta daha da küçülür.. bunu bütün dr.lar söylüyor.. yani hamile kalınca göğüslerin büyür miti tamamen bir aldatmaca..
en iyisini yapıyorsun, en sağlıklı yöntem meme protezi koydurmak.. umuyorum sigorta karşılıyordur, ama meme büyütme de sigorta lüks diye adlandırıp ödemiyor diye biliyorum ,sadece meme küçültme de yardmcı oluyorlar diye okumuştum,o da heyet raporuyla günlük hayatı olumsuz etkilediği onaylandıktan sonra ödeniyor.. meme büyütmeye de aynı şekilde davranılıyordur umarım..

arkadaşım ben devlet hastanesinde olcam sadece protez parasını sen veriyorsun birde 600 tl istedi ameliyat için max 1700tl tutuyo dedi doktor bende bu eksiklikten bir an önce kurtulmak istiyorum:KK60: para biriktirecek zamanım da yok tek çözüm yolum devlet hastansi ben emeklisandğına bağlıyım bu arada ama farketmez heralde:44:

Size hangi protez takılacağını iyi öğrenin. Ameliyat sonrası protezin bir kitapçığının ya da bir belgesinin size verilmesini sağlayın..

arkadaşım ben devlet hastanesinde olcam sadece protez parasını sen veriyorsun birde 600 tl istedi ameliyat için max 1700tl tutuyo dedi doktor bende bu eksiklikten bir an önce kurtulmak istiyorum:KK60: para biriktirecek zamanım da yok tek çözüm yolum devlet hastansi ben emeklisandğına bağlıyım bu arada ama farketmez heralde:44:

Valla daha öncesinde bende devlet hastanesinde olmayı düşünmüştüm ama cesaret edemedim dogrusu.Maddi olarak evet arada büyük farklar var,ama şans işi diyorum.İnşallah memnun kalırsın arkadaşım.Sonuçta özel hastanede olupta sorun yaşayan arkadaşlarda yok degil yani.

araştırdım ve en uygun şeyleri buldum. uygun derken sağlıklı olanları..

Jel Protez kullanmalıymışım diğerleri sızdırma yaparmışş

meme altından taktırmalıymışım silikonu.. diğerlerinde meme ucu vs hissizlik mümkün olabilirmiş.

silteks tercih edicekmişim..

en dogru seçimler bunlarmış.. neredeyse 4-5 aydır araştırıyorum .. internette ki her bilgiyi kafama kazıdım diyebilirim :) dogru ve yanlışları ayırt edebilicem bu konuda fikren de olsa bi tecrübe sahibi olmuş oldum.. umarım sağlıklı geçer ameliatım.. bu hafta içerisinde doktor ile görüşmeye gidicem.. 2 beden büyütürsem ve hayatıma saglıklı bir şekilde devam edebilirsem ne mutlu bana.. ameliattan sonra hemen fotografları sizlerle paylaşıcam :)

henüz gidip doktorla konuşmadım bu hafta içerisinde gidicem. devlet hastanesinde yaptırıcam sanırım estetik cerrah yapar

bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım

teşekkürler bilgiyi paylaştığın içinn bende cesaret edemiyorum gitmeye yaa :KK43:

ben gittim muayene oldum doktorum baya güven verdi bana nasip olursa tatilde olcam ameliyatımı

Canım ne kadar büyütmeyi düşünüyosun ? şuan ne kadar büyüklükte ?

valla şu an büyüklük falan yok ortada minik bi çıkıntıdan ibaret biraz doku var işte doktorumda göğüs dokun çok yetersiz değil güzel bi sonuç alcaz merak etme dedi. boyum 1.80 omuzum dar geniş değil o yüzden 290 yada 300 dedi ben zateb büyük istemiyorum bu seferde çok iri yarı biri olurum. AMA DOKTOR AMELİYAT sırasında takıp çıkarıyormuş hangisi daha güzel durursa onu yerleştiryorum dedi.mentor firmasıyla doktor irtibata geçecek.4 şubatta arıcam siparişleri vercek işte :) hayırlısı bakalım:44:

ya ucret alırlar mı ? alırlarsa ne kadar alırlar ?? sigorta karşılamaz mıı ??

ısparta devlet hastanesınde yaptırıcamm

ücret 620 tl ama taksit yaptırcm 950tl silikon ücreti vercem onu peşin istiyormuş firma...

konunu takibindeyim :)
etrafımda çok devlet hastanesinde olan ama hepsi ist da olmuşlar bende ısparta düşünüyorum tabi kafama yatarsa,sorular cvp bulursa,doktoruma güvenim olursa

kızlar bende maddi imkansızlıklardan dolayı devlet hastanesi düşünüyorum. haydarpaşa numune hastanesinde silikon taktıran var mı?

Son düzenleme:
X