devlet hastanesinde rahim filmi çektirenler

Benim 1 haftaydı canım. O yüzden bu ay birşey olmadı yumurtlama günümü kaçırdım. Bakalım önümüzde ki aylarda olacak mı :) Bende senin hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

EsTeLLa34 mrb Hekimoğlu da bir bayan vardı o çekti çokta memnun kaldım ağrım kanamam olmadı hiç bayada ilgilendiler ücret yeni çektirdim ocakta 350 TL ye

Kızlar merhaba hekimoğlu fındıkzade de hsg çektirdim çok şükür bitti. Hiiiiç o anestezi yi falan çekmeyin benim tüpler arkada ve biraz tıkanıklık olmasına rağmen dayanamıcağım ağrı olmadı.

Yok cnm özel değil belki faydasi olur benim hs normal çıktı ama Dr gonal F 300 iğne verdi 7 gün snr çatlatma iğnesi eğer kalmazsam snr aşılama yada tüp bebek deniyecem hakimiza hayırlısı be canım benim ama düşük ondan kalamiyom 0.368 çıktı ondan bu yöntemi denediler hayırlı haberlerle inşallah

EsTeLLa34 birde İzmir'de Dr buldum kısır tedavisinde uzman baya tuzlu ama kalmazsam ona gidip tahlilerimi falan gosterecem bakalım öne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…