Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminİnşallah canım Allah yardımcımız olsunbusosce
Merhaba hekimoğlu fındıkzade de hsg yi hangi dr a çektirdinizÇektirdim canım sonuç iyi sıkıntı yok ağrım falanda olmadı şükür Dr yumurtlama günüm korunma dedi çekimi yapan Dr korun dedi sende ne dedilerbusosce
Merhaba hekimoğlu fındıkzade de hsg yi hangi dr a çektirdiniz@SveSA vereyim bende yarın gidiyorum Fındıkzade 0212 632 10 59 Hekimoğlu
Merhaba hekimoğlu fındıkzade de hsg yi hangi dr a çektirdinizOrkmav canım dün çektirdim ben. Gayet güzel geçti sonuçta iyi bi tıkanıklık yok
Yok Ben Eskişehir de oturuyorum. Burada özel hastanede cektirdimMerhaba hekimoğlu fındıkzade de hsg yi hangi dr a çektirdiniz
Bende cumartesi çektireceğim hayırlısı olsun hepimiz içinEsTeLLa34 mrb Hekimoğlu da bir bayan vardı o çekti çokta memnun kaldım ağrım kanamam olmadı hiç bayada ilgilendiler ücret yeni çektirdim ocakta 350 TL ye
Anladım teşekkür ederimYok Ben Eskişehir de oturuyorum. Burada özel hastanede cektirdim
Amin cnm hepimize hayırlı haberlerle inşallahBende cumartesi çektireceğim hayırlısı olsun hepimiz için
Amin canım inşallahAy canım allah kucağımızı boş bırakmasın. İnşallah olur hepimizin birer bebişi