Devlet hastanesinde meme küçültme ameliyatı olan varmı

esmaaaa34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
4
0
32
Arkadaşlar 23 kilo verdikten sonra göğüslerimde sarkma oluştu doğal olarak , kilo almadan öncede hep büyüklerdi zaten şimdi birde sarktılar 😏 fakat özellerde fiyatlar uçmuş devletteki fiyatları pek bilmiyorum. Önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen 🙏🏻 😊

Kocaeli devlet hastanesinde Mert Muhittin Sandıkçı’ya ameliyat oldum..1 hafta önce.400 cc kas altı takıldı.Şimdilik memnunum ama son şeklini alınca nasıl olur bilmiyorum.Ama müthiş doktor tavsiye ederim

Ben 20 martta devlet hastanesinde oldum cok guzel oldu tipi ama baya odemim var su anda baya baya şişler , doktorumdan allah binkez razi olsun harika bir doktor muş devlet hastanesi mehmet ekinci

Sırt ve omuz agrılarımdan okadar bıktım ki! Bi an önce meme küçültme ameliyatı olmak istiyorum. En yakınımda izmir var izmir devlet hastanelerinde sgk kapsamında meme küçültme ameliyatı olan varmı? Lütfen yardım kızlar

Bende devlettw oldum ama hala cok buyuk sadece.diklestirmis cok agliyorum mutlaka kucuk yapin diye yalvarin

Ben 20 martta devlet hastanesinde oldum cok guzel oldu tipi ama baya odemim var su anda baya baya şişler , doktorumdan allah binkez razi olsun harika bir doktor muş devlet hastanesi mehmet ekinci
Selamlar , öncelikle geçmiş olsun hangi hastanede oldunuz ameliyatınızı ?

Merhaba istanbulda devlet hastanesinde göğüs küçültme meliyatı olan var mı
Ben bugün okmeydaninda geldim.dr.özlem çolak.imren doçent Dr görüştüm.cok.hos.bir bayan isyedgn kadar.soru sor cevaplio meme.kucultme.icin geldim.orda.servise.ciktm.amelyt ettiği hast.konustum.gogus kanseri bir hastayı yeniden göğüs yapmıştı herkes.memnun Allah rast getirsin benim.icime.sindi.bayadir arastrym bu drla.birlikte çalışan bir Dr vardı Nişantaşı'nda ona gittim.18bin TL.dedi eveeettt bir araba parası burda 4000tl ve drda hoş başarılı genç ama.basarili bir dr.

Merhaba.bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum ama hiçbir bilgim.yok . devlette ucretsiz mi yapiliyor Sakarya devlet hastanesinde ameliyat olan var mı acaba

Arkadaşlar merhaba. Benimde bugün plastik cerrahi ile randevum vardı .Sakarya araştırma hastanesinde.doktor çocuk düşünüyor musun dedi bes yil sonra kadar düşünüyorm dedim ve başka hicbisey söylememe fırsat vermeden doğumlar bittikten sonra meme küçültme ameliyatı yapıyoruz dedi biraz tartışma içine girdik ve çıktım.oysa ki bekarken yapan iki arkadaşım vardı devlet hastanesinde.ne kadar doğru bilginiz var mı acaba .yapılmıyor mu yani?

Kocaeli devlet hastanesinde Mert Muhittin Sandıkçı’ya ameliyat oldum..1 hafta önce.400 cc kas altı takıldı.Şimdilik memnunum ama son şeklini alınca nasıl olur bilmiyorum.Ama müthiş doktor tavsiye ederim
Bende Sakarya'da yapmazlarsa Kocaeli devlet Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum .birkaç yıl sonra çocuk düşününce sorun yapıyorlar mı bilgi iz var mı? Sakarya devlet hastanesindeki doktoryapmam dedi de

Çocukla ilgili bişey dedi mi doktorunuz acaba ..benim görüştüğüm doktor resmen beni başından attı gibime geldi de

X