- Konu Sahibi MeryemBerru
-
Canlar merhaba. Bugün Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Özgür Pilancı'ya muayene olmaya gittim.(Kac aydır bekliyorum) :) Neyse hepinizinde bildiği gibi Silikon Protezin dışarıdan alındığını 1000 ila 1500 tl arasında değiştiğini söyledi. Artık devlet bu ameliyata özel gözüyle bakıyormuş. Hastane masrafı olarak 3000 tl dediler Tam 4.500 tl ye bu ameliyat olur dedi. Özgür beyin yanında Asuman hanım vardı o ilgilendi sagolsun iyi bi bayan. Bana çok pahalı geldi devlet hastanesi için kızlar ya
Tabi bu mevzu artık çok rövaşta olduğu için rakamlar hem devlet hem de özellerde son sürat artıyor. Emin ol, özellerde de rakamlar arttı. Önemli olan doktorundan aldığın samimiyet. Devletin pahalı olmasına takılma. Sonuçta gerçekten çok önemli bir ameliyat ve sen doktoruna güvensiysen olmanı öneririm. Şu anda özellerde rakamlar 6.000 ve yukarısı gibi.
Haziran ayında protezlere;medikalden aldım 325o tl ödedim.hastaneye 1000 lira ücret çıkardılar.hastane için çok fazla istemişler.bende tam tersi protez ücretinde çok ödedim bile bile.başka şehire gitmek te aynı maliete sebep olacaktı çünkü.
Haklısın da bilmiyorum ilk defa bi doktora gittim aslında samimi geldiler. oygar aytekin var kadıköyde onunla görüştüm o da 7.500 dedi. aslında dolgu yapıyor hem 4000 tl ye onu da düşünmüyor değilim. kafam çok karışık ya :44:
Senin protezlere çok istemişler ya. Bana dolar üzerinden fakat en fazla 1500 tl olur dediler. Bi devlet hastanesi için 3000 tl hastane ücreti bana fazla geldi açıkçası biraz. Ama kafama koydum olacağım. Yaza düğünüm olacak araştırıp yatacağım o masaya :18:
Dolgu ile ilgili iyi şeyler duymadım. Burada dolgu yaptırmış fakat 2 sene sonra küçülme olmuş bir arkadaşın yazısını okumuştum. Dolgu düşünüyorsan iyice araştır derim.
canım ben hastaneye ödemedim protez parasını direk medikale ödedim. hastaneye 900-1000 lira ödeniyor.başka şehirden almak istedim,medikaller başka şehire satamayız dediler.ana bayiyi aradım,istediğinizi göndeririz dediler.ama silikon ameliyatı yapılırken deneyerek koyuyor,o deneme protezlerine 600 lira istediler.takılacak cc belli olmadığı için,buradan almak mantıklı geldi.
Haklısın da bilmiyorum ilk defa bi doktora gittim aslında samimi geldiler. oygar aytekin var kadıköyde onunla görüştüm o da 7.500 dedi. aslında dolgu yapıyor hem 4000 tl ye onu da düşünmüyor değilim. kafam çok karışık ya :44:
Haziran ayında protezlere;medikalden aldım 325o tl ödedim.hastaneye 1000 lira ücret çıkardılar.hastane için çok fazla istemişler.bende tam tersi protez ücretinde çok ödedim bile bile.başka şehire gitmek te aynı maliete sebep olacaktı çünkü.
iyi protezler 1.800 euro civarı bende protezin fiyatına şaşırdım gerçekten. 1.000-1.500 TL ye nasıl bir protez takılıyor? hangi markadır ya da :/ hemde dediğin gibi devlet hastanesinde ameliyat ücretinin daha uygun olması gerekmezmi
hastaneye 1000 ,proteze 3250 ödedim canım
dreamcim ne yazıkki protezin fiyatı hastaneden hastaneye değişiyor.Arz-talep meselesi çünkü.benim yaşadığım şehirde haftada 1 protez kullanılıyorsa,Ankaradaki hastane ve kullanılan protez sayısını düşün.bir de protezlerde daha uygun fiyata olanı başka şehirden getirme imkanın yok.yok derken eğer takılacak boyut kesinse,deneme yapılmayacaksa olabilir.medikallaerde başka şehre vermek istemiyor.ben denedim ,daha uyguna almayı.
ama boyut belli olmadığı için (çünkü medikal deneme protezlerini ve asıl protezleri birlikte getirtiyor,3 boy denenecekse 3 deneme,3 asıl protez geliyor)yaşadığım şehre mahkum oldum.oda fiyatı yüksek tuttu ve peşin ödedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?