Merhabalar,
Devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl işliyor, özellere göre fiyat ne kadar fark ediyor ve işlemden memnun kaldınız mı çok merak ediyorum açıkçası. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Sevindim sizin adınıza, darısı başıma. Peki süreç nasıl ilerledi? Muayeneden ne kadar süre sonrasına ameliyat tarihi alabildiniz ve kaç cc taktırdınız?
Sevindim sizin adınıza, darısı başıma. Peki süreç nasıl ilerledi? Muayeneden ne kadar süre sonrasına ameliyat tarihi alabildiniz ve kaç cc taktırdınız?
Muayene olduktan bir ay sonra ameliyatımı oldum 280cc takıldı bunu sığdırabildiğini söyledi doktorum ağrım sızım hiç olmadı gayet rahatım şuan darısı başınıza
Muayene olduktan bir ay sonra ameliyatımı oldum 280cc takıldı bunu sığdırabildiğini söyledi doktorum ağrım sızım hiç olmadı gayet rahatım şuan darısı başınıza
Merhabalar istanbul pendik marmara hastanesine bugün muayene oldum. Yaklaşık 30000 tl fiyat çıkardılar kabaca 15 20 bin civarı protez 10 bine yakın hastaneye ödeme yapılıyor dendi. Doktor çok ilgiliydi ameliyat için sıraya aldılar.
Merhabalar,
Devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olan var mı? Süreç nasıl işliyor, özellere göre fiyat ne kadar fark ediyor ve işlemden memnun kaldınız mı çok merak ediyorum açıkçası. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Devlet hastanesinde bu durum doktordan doktora ve sgk’nın bir şeyine bakarak yapılıyor . Neyi bilmiyorum ama olanlardan duyduğum rakam ; kimi 30 bin kimi 40 bin kimi daha düşük rakamlar . Hiç belli olmuyor . Ama eğer 40 bin üzeri derler ise git özelde ol daha iyi, aynı rakam . Ama 40 bin aşağısında bulursan elbette devlette ol . Ama rakamlar değişiyor işte . Şimdiden geçmiş olsun , umarım içine sinen olur süreç ise aynı .