bu aksam yatış yapıp yarın sabah meme büyütme op. olucam ve stresten vertigom tuttu çok korkuyorum
kac cc takılacak belli değil dr um 200 dedi bana cok küçük geldi ama 55 kilom panik atak yasayabilirim heran vazmı gecsem ?
İnanılmaz BİR acı sanki kaburgalarımı söktüler sabaha kadar Dern bir agrı Bugun daha iyi ama teşekkür ederimVazgeçmeyin zorlar belki ama 2 hafta sonra geçiyor zaten uyuyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor. Stres olmayın hemen bitecek.
Merak etmeyin benden çok acı çekmiş olamazsınız. Ama gün gün iyi olacaksınız. Benim bir ayım bitti şu an sanki bunlar hep benimmiş gibi bir his taşıyorum. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inanın geçiyorİnanılmaz BİR acı sanki kaburgalarımı söktüler sabaha kadar Dern bir agrı Bugun daha iyi ama teşekkür ederim
Hiç geçmiycek gibi geliyor suan tas gibi ve açen ufak harekette cok acıyor kalkmak hele işkence 2.gunMerak etmeyin benden çok acı çekmiş olamazsınız. Ama gün gün iyi olacaksınız. Benim bir ayım bitti şu an sanki bunlar hep benimmiş gibi bir his taşıyorum. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inanın geçiyor
Ben 3. Hafta kendim kalkmaya başladım. 1. Ayım doldu ilk defa kendim banyo yaptım :) emin olun benden daha hızlı toparlanacaksınız.Hiç geçmiycek gibi geliyor suan tas gibi ve açen ufak harekette cok acıyor kalkmak hele işkence 2.gun
Aynı gün evine gidenler 1 hafta içinde carsı pazar gezenler nasıl oluyor aklım almıyor dedim 2 normal doğum yaptım bu ne ki kalkarım hemen yok arkadas bu Baska bisey bakalım yarın nasıl olacakBen 3. Hafta kendim kalkmaya başladım. 1. Ayım doldu ilk defa kendim banyo yaptım :) emin olun benden daha hızlı toparlanacaksınız.
Evet evet burda ilk Gün alışverişe gidenleri okudukAynı gün evine gidenler 1 hafta içinde carsı pazar gezenler nasıl oluyor aklım almıyor dedim 2 normal doğum yaptım bu ne ki kalkarım hemen yok arkadas bu Baska bisey bakalım yarın nasıl olacak
Kas altımı canım bende olacağım korkuyorum ama yaAnkara hacettepe hastanesinde uygun fiyatla silikon ameliyatı oldum. 1 yıla yakın araştırdım özellerle görüştüm vs vs ama şuan ve ameliyat sonrasında az ağrı fiyatı ve emzirmeden dolayı sarkık gögüslerimden kurtuldum çok memnunum
Kas altı yaptılar olacaksan eğer kesinlikle doktorumu tavsiye ederim hem dışardaki abuk sabuk fiyatlar hemde sonuç olarak çok memnun kaldım gittiğim diğer doktorlar meme ucundan kesilecek dedi kesmeden çok güzel yaptıKas altımı canım bende olacağım korkuyorum ama ya
ben de istiyorum ama eşim izin vermiyorKas altımı canım bende olacağım korkuyorum ama ya
Merhaba canım ben de istiyorum yapmayı ama eşimi ikna edemiyorum inşallah ikna olur çünkü gerçekten çok ihtiyacım var buna. Ne kadara yaptırdinız acaba?Ankara hacettepe hastanesinde uygun fiyatla silikon ameliyatı oldum. 1 yıla yakın araştırdım özellerle görüştüm vs vs ama şuan ve ameliyat sonrasında az ağrı fiyatı ve emzirmeden dolayı sarkık gögüslerimden kurtuldum çok memnunum
Hangi hastahane paylaşırmısınız lütfenYok profil mesajından cnm .) . Bn yaptirali 5 ay olcak . Devlet hastanesinde oldum 5bin TL verdim çok iyi şuan bı skntm yok sukur. Çok bı ağrı flnda çekmedim ameliyat sonrası .iyiki yaptrmisim diyorum tavsiye ederm .)).
Merhaba hangi devlet hastanesinde oldunuzYok profil mesajından cnm .) . Bn yaptirali 5 ay olcak . Devlet hastanesinde oldum 5bin TL verdim çok iyi şuan bı skntm yok sukur. Çok bı ağrı flnda çekmedim ameliyat sonrası .iyiki yaptrmisim diyorum tavsiye ederm .)).