DEVLET HASTANESİNDE MEME BÜYÜTME AMELİYATI

bu aksam yatış yapıp yarın sabah meme büyütme op. olucam ve stresten vertigom tuttu çok korkuyorum
kac cc takılacak belli değil dr um 200 dedi bana cok küçük geldi ama 55 kilom panik atak yasayabilirim heran vazmı gecsem ?

Vazgeçmeyin zorlar belki ama 2 hafta sonra geçiyor zaten uyuyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor. Stres olmayın hemen bitecek.

Vazgeçmeyin zorlar belki ama 2 hafta sonra geçiyor zaten uyuyorsunuz uyandığınızda bitmiş oluyor. Stres olmayın hemen bitecek.
İnanılmaz BİR acı sanki kaburgalarımı söktüler sabaha kadar Dern bir agrı Bugun daha iyi ama teşekkür ederim

İnanılmaz BİR acı sanki kaburgalarımı söktüler sabaha kadar Dern bir agrı Bugun daha iyi ama teşekkür ederim
Merak etmeyin benden çok acı çekmiş olamazsınız. Ama gün gün iyi olacaksınız. Benim bir ayım bitti şu an sanki bunlar hep benimmiş gibi bir his taşıyorum. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun inanın geçiyor

Hiç geçmiycek gibi geliyor suan tas gibi ve açen ufak harekette cok acıyor kalkmak hele işkence 2.gun

Hiç geçmiycek gibi geliyor suan tas gibi ve açen ufak harekette cok acıyor kalkmak hele işkence 2.gun
Ben 3. Hafta kendim kalkmaya başladım. 1. Ayım doldu ilk defa kendim banyo yaptım :) emin olun benden daha hızlı toparlanacaksınız.

Ben 3. Hafta kendim kalkmaya başladım. 1. Ayım doldu ilk defa kendim banyo yaptım :) emin olun benden daha hızlı toparlanacaksınız.
Aynı gün evine gidenler 1 hafta içinde carsı pazar gezenler nasıl oluyor aklım almıyor dedim 2 normal doğum yaptım bu ne ki kalkarım hemen yok arkadas bu Baska bisey bakalım yarın nasıl olacak

Aynı gün evine gidenler 1 hafta içinde carsı pazar gezenler nasıl oluyor aklım almıyor dedim 2 normal doğum yaptım bu ne ki kalkarım hemen yok arkadas bu Baska bisey bakalım yarın nasıl olacak
Evet evet burda ilk Gün alışverişe gidenleri okuduk ama o işler öyle olmuyor. Ben ilk 3 gün annemle tuvalete gittim öyle diyeyim ama siz daha erken toparlanırsınız belki

Parol dan Baska agrı kesici vermiyorlar parol da bir işe yaramıyor delircem ağrıdan 2. Gun bitti ama bende bittim dayanılmaz bir acı

Aslında arveles gibi bi ağrı kesiciyle daha hafif olanı dönüşümlü veriyolar doktorunuza danışsanız daha kuvvetli bişeyler verir belki
Devlet hastanesinde olma taraftarı değilim biraz daha bekleyip özelde olmak sonra iyi ki demenzi sağlar bence
Ben de özelde oldum bugün 9.günüm ve hastaneden sonra tatile gittik eşimle, gizli oldum amelyatı tatili de toparlanma süreci gibi değerlendirdim tabi tatil gibi değildi ilk 2gün zorlandım ama yine de yatmadım 3.gün tek başıma yaptım herşeyi günlük hayata döndüm şişlikler sızılar oluyo ama gezdim falan evde de rutin ev işlerimi yapıyorm mutfak banyo vs
Sadece mastitmişim gibi hissediyorum ama bu da 1.aydan sonra düzelir diye tahmin ediyorum

Kas altımı canım bende olacağım korkuyorum ama ya

Kas altımı canım bende olacağım korkuyorum ama ya
Kas altı yaptılar olacaksan eğer kesinlikle doktorumu tavsiye ederim hem dışardaki abuk sabuk fiyatlar hemde sonuç olarak çok memnun kaldım gittiğim diğer doktorlar meme ucundan kesilecek dedi kesmeden çok güzel yaptı

Merhaba canım ben de istiyorum yapmayı ama eşimi ikna edemiyorum inşallah ikna olur çünkü gerçekten çok ihtiyacım var buna. Ne kadara yaptırdinız acaba?

meme küçültme için ankarada iyi bildiğiniz devlet hastanesi doktoru varmı acaba ?
fiyatlar çok yüksek ya

tüm hastaneleri gezip hepsinin ayrı ayrı yüksek fiyat almış biri olarak kesilikle hacettepe muhsin yılmaz hoca tavsiye ederim 6.500 tlye çocuk emzirmiş sadece derisi kalmış bi memeyi yaptı çok memnunum

Yok profil mesajından cnm .) . Bn yaptirali 5 ay olcak . Devlet hastanesinde oldum 5bin TL verdim çok iyi şuan bı skntm yok sukur. Çok bı ağrı flnda çekmedim ameliyat sonrası .iyiki yaptrmisim diyorum tavsiye ederm .)).
Hangi hastahane paylaşırmısınız lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…