Darisi başıma canimSakaryada devlet hastanesinde ameliyat oldum, 4 yılım dolacak bu yaz.. Çooook memnunum. Önemli olan doktor..
Çok sevindim senin adına ins bende kavusucam nihayet artık rüyalarıma giriyor ameliyat oldugum240 mı 260 mı? Hiç taktırmayın daha iyi.. 300den aşağısı ameliyat olmaya değmez. Benimki meme altından oldu.
Profildeki Bu güzel memişler senin mi youksam240 mı 260 mı? Hiç taktırmayın daha iyi.. 300den aşağısı ameliyat olmaya değmez. Benimki meme altından oldu.
Sen orda mi oldun canimDevlet hastanesi dusunuyorsaniz eger Sincan Nafiz Korez devlet hastanesinde Plastik cerrah Esabil Eker arastirin derim.
Ben 19 subatta esabil ekere burun estetigi oldum. Meme ve karin germede de cok iyi diyorlar.Sen orda mi oldun canim
Hiç bilgim yok sadece burda okuduklarimla bilgi sahibi olmaya çalışıyorum doktor konusunda
Yazdım doktoru buldum bakalim uygun bi fiyat werirse hemen gidip randevu alicam canim cok sağol tesk ederimBen 19 subatta esabil ekere burun estetigi oldum. Meme ve karin germede de cok iyi diyorlar.
Rica ederim. Ben orada meme buyutme yaptiran 2 hastasiyla konusmustum cok memnunuz dediler. Gorusmeye gidersen anlarsin zaten kapisi ana baba gunu gibi.Yazdım doktoru buldum bakalim uygun bi fiyat werirse hemen gidip randevu alicam canim cok sağol tesk ederim
Ay yokProfildeki Bu güzel memişler senin mi youksam
Geçmiş olsun canım meme altından ameliyat olmuşsun daha önce muayene gittiğimde doktor bana da meme altından yuvarlak takarız demişti maddi olarak yeterli olamadığım için ameliyata giremedim. İnşallah bu sene olmayı düşünüyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum yalnız olacağım için çok sorun yaşar mıyım? Günlük yaşantıma ne zaman dönebilirim çok sıklıklı ağrılarım olur mu ve araba kullanmamda sakınca olur mu bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum.240 mı 260 mı? Hiç taktırmayın daha iyi.. 300den aşağısı ameliyat olmaya değmez. Benimki meme altından oldu.
Merhaba nasıl şuan memnunmusunuz doğal duruyor mu bende olmak istiyorumSakaryada devlet hastanesinde ameliyat oldum, 4 yılım dolacak bu yaz.. Çooook memnunum. Önemli olan doktor..
Evet memnunum 5 yıl oldu. Normal memeden farksız..Merhaba nasıl şuan memnunmusunuz doğal duruyor mu bende olmak istiyorum
Hastane ve doktor ismi alabilirmiyimEvet memnunum 5 yıl oldu. Normal memeden farksız..