Devlet hastanesinde meme büyütme ameliyati

Crn_mry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
30
7
33
Mrb kizlar ben ankara diskapi yıldırım beyazıt eğitim ve araştırma hastanesinde göğüs büyütme ameliyatının oldugunu öğrendim yaklaşık 2500 tl den başlıyormuş,fakat ameliyat nasıl olur doktorların tecrübesi ameliyat sonrası bi sıkıntı olur mu vs falan diye düşünmekten icim şişti,özel cok pahali bütçem ancak devlet hastanesine yetecek ama ne kadar güvenilir kafam karışıyor,lütfen bilgisi olanlar anlatabilir mi bana?

Sakaryada devlet hastanesinde ameliyat oldum, 4 yılım dolacak bu yaz.. Çooook memnunum. Önemli olan doktor..

Sakaryada devlet hastanesinde ameliyat oldum, 4 yılım dolacak bu yaz.. Çooook memnunum. Önemli olan doktor..
Darisi başıma canim
Koltuk altı mi yoksa meme altı mi oldu ameliyatin
Ve benim boyum 160 kilo 47 araştırmalarıma göre benim gibi olanlara 240 ile 260 cc arası takıyorlarmış protezi çoğu kişi küçüklüğünden şikayetçi 300 cc icin doktora diretin diyorlar,seninki kaçtı?

240 mı 260 mı? Hiç taktırmayın daha iyi.. 300den aşağısı ameliyat olmaya değmez. Benimki meme altından oldu.

Devlet hastanesi dusunuyorsaniz eger Sincan Nafiz Korez devlet hastanesinde Plastik cerrah Esabil Eker arastirin derim.

Yazdım doktoru buldum bakalim uygun bi fiyat werirse hemen gidip randevu alicam canim cok sağol tesk ederim
Rica ederim. Ben orada meme buyutme yaptiran 2 hastasiyla konusmustum cok memnunuz dediler. Gorusmeye gidersen anlarsin zaten kapisi ana baba gunu gibi.

240 mı 260 mı? Hiç taktırmayın daha iyi.. 300den aşağısı ameliyat olmaya değmez. Benimki meme altından oldu.
Geçmiş olsun canım meme altından ameliyat olmuşsun daha önce muayene gittiğimde doktor bana da meme altından yuvarlak takarız demişti maddi olarak yeterli olamadığım için ameliyata giremedim. İnşallah bu sene olmayı düşünüyorum fakat kimsenin bilmesini istemiyorum yalnız olacağım için çok sorun yaşar mıyım? Günlük yaşantıma ne zaman dönebilirim çok sıklıklı ağrılarım olur mu ve araba kullanmamda sakınca olur mu bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum.

İstanbulda yaptıran varmı? Uzun zamandır düşünüyorum bugün yarın derken fiyatlar iyice uçtu fiyat araştırırken bu konuyu gördüm internetten baktım ama bi bilgiye ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…