Devlet Hastanesinde Meme Büyütme Ameliyatı Kızlar Yardım

esmerinizz06

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
17
4
Kızlar öncelikle belirtmek isterim ki çok uzun zamandır bu durumu yaşıyorum ve artık bıktım ne istediğim şeyi giyebiliyorum ne de tatile çıkabiliyorum özel hastanelerde fiyatlar çok pahalı devlet hastanesinde olmak istiyorum ankara da devlet hastanesinde büyütme ameliyatı olan veya bana önerebileceğiniz doktorlar var mı? Bide ameliyattan sonra neler yaşadınız? Yardımcı olur musunuz ?

Ben ankarada olmadım ama devlet hastanesinde oldum cnm, konularım var sürecimi okuyabilirsin, gerçekten çok iyi anlıyorum seni aynı şeylerle bende çok üzüldüm 7yıl hayalini kurdum ve sonunda kavuştum, mayıs 2018de oldum, ve 1seneyi çoktan atlattım ,ameliyat olduğumu bile unuttum çoktan,, darısı başına olsun inşallah sende hayaline kavuşursun biran önce🙏

Ben ankarada olmadım ama devlet hastanesinde oldum cnm, konularım var sürecimi okuyabilirsin, gerçekten çok iyi anlıyorum seni aynı şeylerle bende çok üzüldüm 7yıl hayalini kurdum ve sonunda kavuştum, mayıs 2018de oldum, ve 1seneyi çoktan atlattım ,ameliyat olduğumu bile unuttum çoktan,, darısı başına olsun inşallah sende hayaline kavuşursun biran önce🙏
Hangi hastanedeydi ve fiyat alabilir miyim

Fiyat olarak neydi peki sureciniz nasildi

Hangi hastanedeydi ve fiyat alabilir miyim
Hastaneyi ve dru özelden yazdım cnm,
25mayıs 2018de olmuştum ben, ozaman ödediğim miktarlar şöyleydi,,,

(Hastane 1.450)+(silikon 3.550)+(sütyen450₺)
Toplam (5.450₺)ye maloldu :))
Fiyat olarak neydi peki sureciniz nasildi
Fiyatı yukarda yazdım cnm, sürecimde açtığım konularda var 2018deki konularım😊

X