Devlet hastanesinde Labioplasti ameliyatı ücreti

senyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
6
2
34
Herkese merhaba Zeynep Kamil Kadın Doğumdan randevu aldım ve az önce geldim kontrolden. Bende de iç dudak sarkması var İstanbulda yaşıyorum. Beni rahatsız eden görüntüden kurtulmak istiyordum. Burada açılan tüm başlıkları okumuşumdur muhtemelen herkes devlet hastanesinde ücretsiz olurken 04.06.2024 tarihindeki randevumda bu ameliyatın 30.000 Tl lik bir ücreti olduğunu söylediler. Yakın tarihte devlet hastanesinde ücretsiz şekilde bu ameliyatı olan arkadaşlar hangi hastanede ve dr da olduğunu yazarsa biz de faydalansak olur mu? Çünkü verebilecek bir 30 binim yok maalesef

Anlara etimesgut devlet hastanesi minüre sena hanım ücretsiz uyguluyor ve ben bir sürü yorum okudum hepsi özeldeki gibi özelden daha iyi demiş aşırı güvenilir vibe veriyor

Anlara etimesgut devlet hastanesi minüre sena hanım ücretsiz uyguluyor ve ben bir sürü yorum okudum hepsi özeldeki gibi özelden daha iyi demiş aşırı güvenilir vibe veriyor
Keşke bunun İstanbul versiyonu da olsa Ankaraya gidip ameliyatı şekilde yapılacak otobüs yolculuğu hiç sağlıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…